Galatasaray yerinde sayıyor!

Sarı-Kırmızılılarda yeni sezon öncesi teknik direktör, transfer ve gidecek oyuncular konusundaki belirsizlik halen sürüyor.

Yayınlanma: 19.06.2016 - 11:17
Abone Ol google-news

Yeni sezona 1 Temmuz’da başla yacak Galatasaray bu tarihe kı sa süre kala yerinde sayıyor. Sarı-Kırmızılılar başta teknik direktör olmak üzere birçok konuda belirsizliklerle karşı karşıya kalmış durumda. İşte Galatasaray’ın belirsizlik listesi:

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli’nin istifasının ardından teknik direktör arayışına giren, çareyi altyapı hocası Riekerink’i A takımda görevlendirmekte bulan yönetim, şu ana dek görüştüğü çok sayıda isimle anlaşma sağlayamadı. Başkan Dursun Özbek’in Fatih Terim konusundaki ısrarının sürdüğü öğrenilirken deneyimli hoca ile anlaşma sağlanamazsa Sarı-Kırmızılıların sezonu açmasına az bir zaman varken hangi yolu izleyeceği
belirsizliğini koruyor.

TRANSFER: Kadrosuna stoper, ön libero ve forvet katmayı planlayan yönetim, transfer konusundaki belirsizlikler nedeniyle sağlıklı adımlar atamıyor. Stoper Neustadter, orta saha Alex Song ve forvet Dembele ile ön görüşmeler yapılmasına karşın kulübün içinde bulunduğu mali problemler nedeniyle imzalar bir türlü atılamadı.

KİMLER GİDECEK?: Geçen sezon kiralık gönderilen isimlerle birlikte 40 futbolcusu olan Galatasaray’ın kadrosunu 28 kişiye nasıl indireceği camianın ve taraftarların merak ettiği konuların başında geliyor. Özellikle sözleşmesi biten Sabri ve Hamit’le ilgili ne yönde bir karar alınacağı belirsizliğini koruyor. Ayrıca kiradan dönen Telles, Bruma, Dzemaili ve Sercan Yıldırım’ın yeni sezonda kalıp kalmayacağı henüz netleşmedi.

FEDA OLACAK MI?: Önceki gün Cumhuriyet’in yazdığı, yönetimin tüm oyuncuların menajerlerini görüşmek için kulübe çağırmasının ardından bu temaslardan çıkacak sonuç bekleniyor. Yönetimin, UEFA’nın getirdiği 65 milyon Avro’luk harcama sınırı nedeniyle oyunculardan mevcut sözleşmelerinde indirime gitmesi ve yeni maç başı ücret sistemini kabul etmeleri yönünde bazı taleplerinin olacağı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler