Fatih Terim'den TRT'ye ambargo

EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim, TRT yayınlanan bir tarih programında kendisinin istifaya çağrışmasını hatırlatarak, "TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim" dedi.

Yayınlanma: 22.06.2016 - 01:02
Abone Ol google-news

<video:555217>

EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Fatih Terim TRT muhabirinin sorduğu soruya 'TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim' şeklinde cevap verdi.

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI:

Güzel maç oldu. Ümit ederim bu bize yeter. Oyuncularımı kutluyorum herkesin istediği buydu, bize yakışan buydu, ümit ederim sonucu bize tur geçmeye yeter. O zaman daha anlamlı olur.

Ama ne olursa olsun ülkedeki herkes kendi milli takımlarıyla gurur duymuştur bu gece, en azından bir kısmı. Turnuva başından beri konvoy halinde Fransa'da geziyorsanız bunu milli takımın burada olmasına borçluyuz. Turnuvalarda olmamız gerektiğini işaret ediyorum sürekli. En büyük netice buralarda olmak. Takımın başarısını herkes ister ama bazen olmuyor. Tebrik ediyorum oyuncularımı böyle bir dönüş olması gerekiyordu.

Bizim en önemli özelliğimiz buraya kattığımız yüreğimiz. Açıkçası 2-0'a çok konsantre olmuştuk. 4'ü bulup garantileyebilirdik ama önceki maçlar ve kamuoyundaki baskı acaba kaybedebilirmiyize götürdü oyuncuları. Yoksa hiç birini beklemeden en öne geçebilirdik ama Allah'a şükürler olsun ki bu kadar şeyin altından kalktık. Kolay değildi, oyuncularımı bir daha kutluyorum. Bundan sonra ümit ederim ilk 2 maçta oynadığımız gibi oynamayız.

TRT 'Tarih' programında Fatih Terim'e istifa çağrısı!

"UEFA'YA BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ DEMEK LAZIM"

Yarını beklemeyebilirdik ama belli ki çok hırpalanmıyız, fikren ve psikolojik olarak. Bu güveni ancak kazanarak alabilirlerdi. Hakikaten iyi işler yaptılar. Ne olursa olsun Hırvatistan'a geriden gelip 2 gol atmış, bir Çek takımından bahsediyoruz. Özellikle son 15-20 dakika pozisyon vermemek önemli bir durumdu. Demek ki kafamdaki 3-4-3'te olabilir bazen demek ki. Emre heyecanlandı eve İspanya maçında koymadım çünkü kaybedebilirdik.

Burada kurtarıcı gibi gelmesi çok önemliydi. Burak da müthiş mücadele etti ilerde. Takım olarak savunmayı çok iyi yapıp çabuk çıkmayı, Oğuzhan'ın girmesiyle daha iyi pozisyonlar bulan ve zaman zaman defans yapmak zorunda kalan bir oyun oynadık. 2008 gibi olabilir çünkü şuanda daha rahatız daha güvendeyiz. Bir takım problemlerimiz var ama bunu sanki daha çabuk halledebiliriz. Biz iyi bir takımdık takımlığımızı kaybetmiştik bugün tekrar bulduk. Bugün tam bir takım ruhu vardı. Eğer çıkarsak Allah nasip ederse. Gidicez gibi geliyor bana. Katılırsak biz turnuvaya yeniden başlamış gibi olucaz. Buradan gidersek üzülürüm. Belki şey demek lazım. Biz bitti demeden bitmez demek lazım UEFA'ya.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler