Tarih profesöründen Terim'e sert cevap: Neyden rahatsız oldun!

TRT'de yayınlanan bir tarih programında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştiren ve istifaya davet eden Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Twitter hesabından Terim'e cevap verdi.

Yayınlanma: 22.06.2016 - 12:14
Abone Ol google-news

<video:553753>

EURO 2016 D grubunda Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Teknik Direktör Fatih Terim, TRT yayınlanan bir tarih programında kendisinin istifaya çağrışmasını hatırlatarak, "TRT'nin bundan sonra sorularını yanıtlamam, sorularını cevaplamayacağım ve röportajlarına gitmeyeceğim" demesine Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Twitter hesabından Terim'e cevap verdi.

Fatih Terim'den TRT'ye ambargo

Ahmet Şimşirgil, Twitter hesabından önce "Terim benim yüzümden TRT yi boykot etmiş. Gelsin Lalegul TV de konuşalım. Pazartesi akşamları oradayım" tweeti attı.


Ardından devam eden profesör, "Ruhsuz oynanan futbol için 4 dk spor yorumu. Üstelik Pelin hanım bana itiraz etti. Yani söylediklerim TRT ve Gündem Ötesini bağlamaz. Biline" diyerek TRT'yi de savundu.

TRT 'Tarih' programında Fatih Terim'e istifa çağrısı!

Terim'in neden kızdığını anlamadığını ifade eden Prof. Dr. Şimşirgil, son tweetinde ağır ithamlarda bulunarak deneyimli teknik adama cevap verdiğini belirtti.

İşte o tweetler: 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler