Çek Cumhuriyeti'nde Türkiye depremi!

Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2016) Türkiye mağlubiyeti, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda adeta 'deprem' etkisi yarattı.

Yayınlanma: 22.06.2016 - 17:42
Abone Ol google-news

Türkiye'ye karşı alınan 2-0'lık yenilgiyle kupaya veda eden Çek Cumhuriyeti'nde Sparta Prag'ın tecrübeli forveti David Lafata (34, solda) ve Bordeaux'da forma giyen orta saha oyuncusu Jaroslav Plasil (34), milli takımı bıraktıklarını açıkladılar.

Associated Press, yıldız oyuncular Petr Cech (34) ve Tomas Rosicky'nin (35) de bu iki isme katılarak milli takım kariyerlerine nokta koyabileceğini bildirdi.

Ajans, Euro 2016'daki en yaşlı üçüncü ekip olan Çek Cumhuriyeti'nin en genç oyuncusunun yedek kaleci Tomas Koubek olduğunu hatırlatarak, "Çekler için gençlere şans verme vakti geldi" yorumunda bulundu.

Associated Press, bu noktada Türkiye'nin Çekler için iyi bir örnek olabileceğini de savundu. Fatih Terim'in 18 yaşındaki Emre Mor'a Çek Cumhuriyeti karşısında şans verdiğini anımsatan ajans, bu futbolcunun hızının Çek savunmasını sürekli zorladığını belirtti.

Associated Press, karşılaşmanın 10. dakikasında Burak Yılmaz'ın attığı golün asistinin Emre Mor'dan geldiğinin de altını çizdi. (hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler