Will Grigg'in ağabeyi, O'Neill'a öfke kustu!

Kuzey İrlanda'nın EURO 2016'daki sembolü haline gelmesine rağmen hiç forma şansı bulamayan Will Grigg için ağabeyi Dan Grigg, Michael O'Neill'a öfke kustu.

Yayınlanma: 25.06.2016 - 22:29
Abone Ol google-news

<video:555674>

EURO 2016 tüm heyecanıyla sürerken turnuvanın flaş takımlarından Kuzey İrlanda, son 16 turunda Galler'e 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Turnuvada adeta sembol haline gelen ve kendisine yazılan ''Will Grigg's on fire'' şarkıyla büyük popülerlik kazanan Will Grigg, Kuzey İrlanda'nın şampiyonada oynadığı dört maçta da forma şansı bulamadı.

Will Grigg'in ateşi EURO 2016'yı sardı!

Bunun üzerine sosyal medyadan teknik adam Michael O'Neill'a tepkiler yağarken Will Grigg'in ağabeyi Dan Grigg de tepkisini sert bir şekilde belli etti.

Art arda attığı öfkeli tweetlerle Will Grigg'in oynatılmamasına tepki gösteren ağabey, "S***k bir şaka!! S****r git MON! (Michael O'Neill) Neden ona *S*******n şansını vermiyorsun? Saçmalık!" ifadelerini kullandı.

Ağabey Dan, yayınladığı öfkeli tweetleri bir süre sonra profilinden kaldırdı.

Geçtiğimiz sezon Wigan formasıyla İngiltere 1. Ligi'nde 40 maçta 24 gol kaydeden Grigg, takımının Championship'e çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. (goal)

Eric Cantona 'Will Grigg on fire' ile coştu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler