Arjantin'de deprem... 6 yıldız bıraktı!

Copa America finalinde aldığı yenilgi, Arjantin Milli Takımında ağır bir yıkıma yol açtı. Yıldız oyuncunun ardından Higuain, Lavezzi, Agüero, Mascherano ve Lucas Biglia da Milli Takımı bıraktığını açıkladı. Agüero, başka oyuncuların da Messi'yi izleyebileceğini söyledi. Arjantin basını ise Messi'nin milli takımı bırakmaması için kampanya başlattı.

Yayınlanma: 27.06.2016 - 13:25
Abone Ol google-news

<video:558090>

Copa America finalinde Şili’ye üst üste 2. kez yenilen Arjantin'de büyük bir hüsran yaşanıyor.

Özellikle oyuncuların, yaşadıkları yıkımın etkisinden çıkmaları zaman alacak. Nitekim finalde bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Lionel Messi, henüz 29 yaşında milli takımdan emekli olacağını açıkladı.

5 YILDIZ OYUNCU BIRAKTI

Milli takımını bıraktığını açıklayan Lionel Messi'nin ardından Arjantin'in diğer yıldızları Gonzalo Higuain, Ezequiel Lavezzi, Sergio Agüero, Javier Mascherano ve  Lucas Biglia gibi yıldızların da milli takımlarını bıarma kararı aldıkları öğrenildi.

Messi’nin en yakın arkadaşı Sergio Agüero, maç sonrası başka oyuncuların da emeklilik kararı alabileceğini söylemişti. Final maçının ardından, soyunma odasında bugüne dek şahit olmadığı bir yas havasının estiğini vurgulayan Agüero; "Messi muhtemelen milli takımı bırakan tek oyuncu olmayacak. Benim gibi bazı oyuncular, milli takımda oynamaya devam edip etmeyeceğimizi değerlendiyoruz" dedi.

Yenilginin, penaltı kaçırdığı için en çok Messi'yi etkilediğini ifade eden Agüero; "Onu soyunma odasında hiç bu kadar üzgün gördüğümü hatırlamıyorum" sözleriyle, yıldız oyuncunun nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlattı.

Kaleci Romero ise Messi’nin emekliliğini açıklamasını, yenilginin üzüntüsüyle yaptığı görüşünde.

Arjantin yenildi... Lionel Messi bıraktı!

ARJANTİN'DE 'MESSİ' KAMPANYASI

Arjantin basını ise Messi'nin milli takımı bırakmaması için kampanya başlattı. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Ole, okuyucularının karşısına “gitmemessi" manşeti ile çıktı. Sosyal medyada da, Messi’nin milli takımı bırakmaması için büyük bir kampanya yürütülecek. Şili maçı sonunda; "Emekli olmama sevinecek insanlar var" diyen Messi’nin, Arjantin halkının baskısına direnip direnemeyeceğini zaman gösterecek. (ntvspor)

Copa America Şili'nin

FIFA, Arjantin futboluna el koydu!

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler