Riekerink’ten videolu takip

Galatasaray Yönetimi'nin Riekerink ile yola devam etme kararı almasının ardından Hollandalı çalıştırıcı Florya'ya adeta kamp kurdu.

Yayınlanma: 29.06.2016 - 10:00
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetiminin büyük bölümünün gelecek sezon yola devam etme kararı alınması yönünde görüş belirttiği teknik direktör Jan Olde Riekerink, Florya’da kamp kurdu.

Hollandalı çalıştırıcı, 1 Temmuz’da sezonu açacak Sarı-Kırmızılı takımla ilgili planlamalarını yardımcılığına getirilen antrenör Ayhan Akman’la sürdürüyor.
Riekerink, Galatasaray’ın 1 numaralı gündem maddesi konumundaki transfer operasyonu için futbolcu izleme komitesiyle beraber çalışmalarını yürütüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki merkezde Hollandalı hoca hem scout ekibinin takip ettiği hem de menajerler vasıtasıyla yönetime önerilen futbolcularla ilgili maç video görüntüleri, istatistik verileri ve bilgiler üzerinde gün boyu çalışma yapıyor.
Bu hazırlıklara Sportif AŞ yöneticileri Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek de katılıp Riekerink’le fikir alışverişinde bulunuyor.

Yönetim zirvesine erteleme

Bugün yapılması kararlaştırılan teknik direktör ve transfer konularının görüşüleceği Sportif AŞ ile kulüp yönetim kurulu toplantıları, Alp Yalman’ın annesinin vefatı nedeniyle ertelendi. Yönetimin en kısa sürede bu zirveyi yaparak yeni sezondaki teknik direktörünü açıklayıp kadroda kalacak ve gidecek oyuncularla birlikte transfer görüşmelerine hız vermesi bekleniyor.

Yalman ve Köksal’ın acı günü

Sportif AŞ yöneticisi Alp Yalman’ın annesi Hafize Balater Yalman (100) önceki gece yaşamını yitirdi. Hafize Balater Yalman’ın naaşı bugün öğle vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’ndeki cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda defnedilecek. Galatasaray eski yöneticisi Ebru Köksal’ın babası Ural Alçıcı önceki gün hayatını kaybetti. Alçıcı’nın cenazesi bugün Zincirlikuyu Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler