Neustadter tamam

Fenerbahçe, Rus oyuncunun transferinde imzaya çok yakın.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 00:38
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Rus futbolcu Roman Neustadter, Sarı-Lacivertli yönetimle görüşmek üzere İstanbul’a geldi. Neustadter’in Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırılarından yaklaşık 1 saat önce uçaktan indiği öğrenildi. Schalke 04’te dört sezon forma giyen 28 yaşındaki Roman Neustadter, geçtiğimiz günlerde Alman kulübü ile yollarını ayırarak serbest kalmıştı. 2016 Avrupa Şampiyonası’na grup aşamasında veda eden Rusya Milli Takımı forması giyen Neustadter hem stoper hem de ön libero pozisyonunda oynuyor. 28 yaşında ve 1.90 boyunda olan oyuncu yapacağı kısa tatilin ardından Topuk Yaylası kampına katılacak.

En ucuz kombine

1100 TL Fenerbahçe’nin 2016-2017 yılına ait kombinelerinde en düşük fiyat bin 100 TL’yle Migros tribünündeki biletler olurken, en yüksek fiyat ise 9 bin 450 TL’yle Fenerium alt tribün E bloktaki koltuklar için belirlendi.

VALENCIA NANİ İÇİN PARAYI VERDİ

İspanyol kulübü Valencia, transfer pazarlıklarını sürdürdüğü F.Bahçeli Nani’nin serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon Avro’yu Sarı-Lacivertlilerin hesabına yatırdı. Valencia’nın Nani transferini gerçekleştirebilmesi için 1 Temmuz’a kadar 8.5 milyon Avro’yu peşin olarak Fenerbahçe’ye ödemesi gerekiyordu. Valencia’nın serbest kalma bedelini Sarı-Lacivertli kulübün hesabına ödemesiyle Nani’nin İspanya’ya transferinin önünde hiçbir engel kalmadı. Öte yandan Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını dün teknik direktör Pereira yönetiminde sürdürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon