Nani'den açıklama!

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Polonya maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Polonya maçının zor geçeceğini belirterek, yarı finale yükselmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 13:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Luis Nani, uefa.com'a röportaj verdi. Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016 Fransa'da çeyrek final mücadelesine çıkacak olan tecrübeli oyuncu, takımın havasını ve Polonya karşılaşmasını değerlendirdi. Hırvatistan mücadelesinde 100. milli maçına çıktığını belirten yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Hırvatistan karşılaşması benim için çok önemliydi. Milli formayı 100. kez giydim bu maçta. Olağanüstü bir oyun oldu. Benim için özel bir gün olsa da bundan daha önemli olan şey, bizim Avrupa şampiyonasında yolumuza devam etmemiz oldu. Zafer bizim için oldukça tatlı oldu. Bu aşamada daha temkinli maçların olacağını söyleyebilirim. Baktığımızda daha az hata yapanların kazanma şansının daha yüksek olduğunu görüyoruz."

Takımın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun bugünlere gelmek için çok çalıştığının da altını çizen Luis Nani, "Kuşkusuz takımın odak noktası olarak gösteriliyor. Bunca yıl sonra onun için normal hale gelmiştir düşünüyorum. Tersi olsaydı garip olurdu. O yıllardır dünyanın en iyi oyuncusu olmak için mücadele biri. Çok karizmatik ve takım içinde parlayan bir oyuncu. Kendisinin de bu nedenle odak noktası olmayı kabul etmeyi öğrendiğini düşünüyorum." diye konuştu.

"POLONYA ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM"

EURO 2016 Fransa'da bugün karşılaşacakları Polonya'nın çok güçlü bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Luis Nani, "Bu turnuva gösterdi ki, Polonya oldukça güçlü bir takım. Gerçek bir amaç için buradalar." diyerek sözlerini şöyle noktaladı:

"Polonya için iyi hazırlandık. Dikkatli olmamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapıp konsantrasyonumuzu da çok üst seviyede tutmak zorundayız. Kendimizle final arasında duran kim varsa, onları alt etmek zorundayız. Bunun için de inanmak zorundayız. Almanya, İtalya ve Fransa arasından çıkacak olan takım, turnuvanın favorisi olarak gösteriliyor. Bu çok normal. Takımlar tarih ve itibarlarına dayalı olarak favori gösteriliyorlar. Ancak bunun böyle olmadığını bu turnuvada da gördük. Bugünkü rakibimiz Polonya'nın Almanya karşısında oynadığı futbolu herkes izledi. Belçika ve Galler de küçük görülmemeli." (habertürk)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler