Fikret Orman'dan sahurda transfer açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la ‘sahur vakti’ transfer açıklamasında bulundu. Fabricio'nun yakında imzalayacağını ifade eden Orman, Gustavo Gomez listede olduğunu ancak transferinin zor olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 01.07.2016 - 10:26
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sağlık kontrolünden geçirilmesine karşın transferi hakkında halen resmi açıklama yapılmayan İspanyol kaleci Fabricio Agosto’nun yakında resmi sözleşmeye imza atacağını söyledi.

Orman, Paraguaylı stoper Gustavo Gomez’in transferinin ise 7 milyon avro bonservis bedeli nedeniyle zor gözüktüğünü belirtti.

kartalbakisi.com’un haberine göre, Vodafone Arena’nın altında hizmet veren bir mekanda arkadaşlarıyla sahur yapan Orman, siyah-beyazlıların transfer gündemine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

Glik ve N’Koulou’dan neden vazgeçildi?

“Kamil Glik’ten hem ekonomik hem de pozisyonu nedeniyle vazgeçtik. N’Koulou listemizde olan bir oyuncuydu. Şartları ağırdı. Hem takım hem de ekonomik gerekçeler nedeniyle vazgeçtik. Bu süreçte dört transfer düşünüyorum. Bunların yanında Aras gibi bir iki tane de yetenekli oyuncuları alıp, kiralama yöntemiyle geleceğe yatırım yapmak istiyorum.

Torunoğulları’nın transfer komitesinde yer almaması hakkında

Beşiktaş’ta oturmuş bir sistem var. O yüzden bu tür görev değişiklikleri bir sorun getirmez. Çünkü scout ekibi, teknik kadro ve yönetimin üçünün onayı ile transferler yapılıyor. Ben de başkan olarak başından sonuna kadar bütün transferlerin içindeyim. Önemli olan sorumluluk verdiğimiz arkadaşlarımızın çalışmalarına devam etmesi.

Töre için West Ham’dan daha istekli kulüpler var

Gökhan Töre için teklifler var. West Ham’dan daha ilgili ve istekli kulüpler var. Ancak kafamızdaki rakama ulaşırsa satarız. Atiba’ya da kesinlikle izin vermedik. O bölgede Sosa, Oğuzhan ve Atiba üçlüsünü bozmak istemiyorum.

Fabricio yakında imzalar, Gustavo Gomez zor gibi

Boyko’nun Rusya’dan kiralık talipleri var. O da gitmeyi çok arzu ediyor. Fabricio ile anlaştık. Bütün sağlık taramalarını yaptık. Bir sorun yok. Yakında imzalar atılır. Sambade, Güneş ve izleme komitesi olumlu rapor verdiği için bu transferi gerçekleştirdi. Gustavo Gomez’in 7 milyon Euro gibi bir bonservisi var. Listemizde ama şartları zor gibi duruyor.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler