Manchester'da 'Zlatan Zamanı'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, İsveçli süperstarın transferini "Zlatan zamanı" başlıklı kısa bir videoyla açıklarken Ibrahimovic imza töreni için helikopterle Old Trafford'a gitti.

Yayınlanma: 02.07.2016 - 09:43
Abone Ol google-news

Manchester United, yılın transferini resmen açıkladı. Zlatan Ibrahimovic artık Kırmızı-Şeytanlar'ın formasını giyecek.

İngiliz ekibinin resmi Twitter hesabından paylaşılan "Zlatan zamanı (It's Zlatan time)" ifadelerine yer verilirken görüntülerde Ibrahimovic de aynı cümleyi tekrarlarken görüldü.

Bu gelişmeyle yılın transferi resmiyet kazanırken devamında imza töreni için hazırlıklar başladı.

HELİKOPTERLE GELDİ!

PSG'yle sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağını açıklayan ve geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Yeni durağım Manchester United" diyen İsveçli golcü, imza töreni için Manchester'a giderken ilk olarak Carrington'daki bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Daha sonra resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Old Trafford'a geçen Ibrahimovic'in ulaşım aracı olarak helikopteri kullanması dikkat çekti.

"MANCHESTER, ZLATAN'A HOŞGELDİN!"

Tüm dünyanın transferini merakla beklediği ismi kadrosuna katan Manchester United'da kulüp yöneticileri imza için şehre gelen Zlatan Ibrahimovic'e ilginç bir sürpriz hazırladı. 34 yaşındaki futbolcu için şehrin en işlek caddesindeki dev bilboardı kiralayan United yönetimi, egosuyla tanınan yıldız için "Manchester, Zlatan'a hoşgeldin!" notunu düştü.

Sağlık kontrollerinin ardından kulüp binasına geçen tecrübeli forvet, imza töreninin ardından yeni takımının formasıyla objektiflere poz verdi.

ZLATAN: MOURINHO HARİKULADE BİRİ!

İmza töreninin hemen ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan Zlatan Ibrahimovic, Manchester United'a transfer olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek "Premier Lig'de oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Jose Mourinho'yla yeniden çalışmayı da sabırsızlıkla beklediğimi söylememe gerek yok. O harikulade bir teknik adam." dedi.

MOURINHO: ZLATAN EN İYİLERDEN BİRİ!

Zlatan Ibrahimovic transferini değerlendiren Manchester United'ın çiçeği burnunda menajeri Jose Mourinho ise "Zlatan'ın tanıtılmaya ihtiyacı yok. İstatistikler konuşuyor zaten. Ibra dünyanın en iyi forvetlerinden biri ve her zaman sahaya yüzde 100'ünü koyuyor. Dünyanın en önemli lig şampiyonluklarını kazandı, şimdi de dünyanın en iyi liginde oynama şansına sahip." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler