Beşiktaş'ı karıştıran 'menajer lobisi' iddiası!

Beşiktaş'ta yapılan yeni görev dağılımında dış transfer görevinden alınan Erdal Torunoğulları hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet yazarı Kenan Başaran, "Beşiktaş’ta baypas edilen Torunoğulları’nın ‘menajer lobisine yenildiği’ duyumunu aldım" dedi.

Yayınlanma: 02.07.2016 - 10:53
Abone Ol google-news
<video:561378>
Beşiktaş'ta yeni yönetim kurulunun görev dağılımında, 2 yıldır transferleri yürüten isim olan Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesinden çıkarılması ve sadece 'Dış İlişkiler ile UEFA Sorumlusu' görevine getirilmesi sonrası yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Hürriyet yazarı Kenan Başaran, Torunoğulları’nın ‘menajer lobisi’nin etkisiyle transfer komitesinin dışında bırakıldığı duyumunu aldığını yazdı.

İşte Başaran'ın o iddiası

‘Torunoğulları, menajer lobisine yenildi’

‘Burak ile Bale’in kol hareketi’ başlıklı yazısında, Mayıs ortasındaki kongreden sonra görev dağılımını yapan Beşiktaş yönetiminde, bugüne dek dış transferde başarılı işler yaptığını belirttiği ‘mütevazı’ yönetici Torunoğulları’nın bundan böyle sadece dış ilişkilerden sorumlu olacağını hatırlatan Başaran, “Torunoğulları’nın en büyük başarısı gerektiğinde menajerleri baypas edip, doğrudan oyuncuya ulaşmasıydı. Bugünse Torunoğulları baypas edildi. Peki neden? Bana gelen en önemli duyum şu: Torunoğulları, menajer lobisine yenildi!” ifadelerini kullandı.

‘Futbol oyunu giderek ‘Game of Manager’ oluyor!’

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da savaş açtığı menajerlerin, mevcut düzende örgütsüz futbolcuların çıkarlarını en iyi koruyan kişiler olduğunu dile getiren Başaran, şöyle devam etti: “Diğer yandan bazı menajerler de öyle güçlendi ki, kulüp idarelerine ipotek koyar hale geldikleri iddiaları ayyuka çıktı. Hatta bu isimlerin milli takım kadrosu üzerinde dahi söz sahibi olduğu futbol kulislerinde konuşuluyor. Futbol oyunu giderek ‘Game of Manager’ oluyor! Ve bu oyunun da, dünyayı saran ‘Game of Thrones’ dizisi kadar konuşacağımız günler yakın. Pandora’nın Kutusu elbet bir gün açılır…Beşiktaş’ın transfer komitesinin başına Umut Güner geldi. Transferler illa ki geçmişle kıyaslanacak; hem kalite hem de mali olarak. Başarılı olması, Beşiktaş’ın kazanması demektir…”

Beşiktaş'ta Torunoğulları görevden alındı... İşte yeni görevi!

Yazının tamamı için tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler