Gomez yerine Eren Derdiyok

Beşiktaş, Mario Gomez'in takımdan ayrılmasından sonra forvet arayışlarına hız verdi. Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok'u kadroya katmak isteyen yönetim, pürüzler giderilirse gurbetçi oyuncuyu kadroya katacak.

Yayınlanma: 22.07.2016 - 09:49
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Alman futbolcu Mario Gomez’in Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklamasının ardından golcü arayışlarına hız verdi. Siyah - Beyazlılar, Eren Derdiyok için Kasımpaşa’ya resmi teklifi iletti. Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Gomez’in yerini doldurmak için ilk hamle olarak Eren transferi için düğmeye basan yönetimin transferi bitirmek için büyük bir gayret sarf edildiği öğrenildi. Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın Eren Derdiyok için
kulübe resmi teklifini dün gönderdiğini söyledi. Basında adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan 28 yaşındaki Eren Derdiyok için kulübe ilk resmi teklifin Beşiktaş’tan geldiğini belirten Öksüz, kulüp başkanı Turgay Ciner’in bu teklifi değerlendirdikten sonra Siyah - Beyazlılara kısa bir süre içinde yanıtını ileteceğini açıkladı.

Sosa ve Atiba krizi

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Beşiktaş’ta transfer döneminin başından beri yaşanan gelişmeler teknik heyeti sıkıntıya soktu. Son olarak Mario Gomez de ülkede yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş’a dönmeyeceğini açıkladı. 8 Temmuz’da sezonu açan Beşiktaş’ta önce Gökhan Töre kiralık olarak West Ham’a gitmiş, ardından da Jose Sosa krizi yaşanmıştı. Geçici olarak Sosa krizini çözen Beşiktaş yönetimi, Arjantinli oyuncuyla hâlâ görüşmelerini sürdürüyor ve Sosa henüz bir karar verebilmiş değil. Daha önce yaptığı açıklamada ailesi için korktuğunu dile getiren Sosa’nın bundan sonraki süreçte takınacağı tavır merak konusu. Ayrıca yapılan teklifler yüzünden kafası karışan Atiba Hutchinson ile henüz yeni sözleşme için görüşemeyen Beşiktaş yönetiminin, en kısa sürede bu oyuncu ile de görüşerek yeni sözleşme imzalamak istediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler