Jose Mourinho: Hedefimiz ilk 4 değil

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, yeni sezon için iddialı açıklamalar yaptı. Mourinho, Manchester United'ın başındaki ilk sezonunda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 25.07.2016 - 11:58
Abone Ol google-news

Manchester United'ın yeni menajeri Jose Mourinho, yeni sezondaki hedeflerini anlattı. Takımın son dönemdeki kötü performansı nedeniyle, ilk 4'e girip Şampiyonlar Ligi'ne yeniden katılmak gerçekçi bir hedef gibi görünse de, Mourinho'nun tek düşüncesi şampiyonluk. Mourinho ne kadar hırslı olduğunu "Hedefimiz ilk 4 değil. Oyuncularım şampiyon olmak istiyor. Takımın başındaki ilk yılımda ben de şampiyon olmak istiyorum. Kötü geçen sezonların arkasına saklanıp ilk 4'e girmekle yetinmemeliyiz. İlk günden itibaren tek hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak olacak" sözleriyle dile getirdi.

Yönetim kurulu başkanı Ed Woodward'ın önüne belirli hedefler koymadığını belirten Mourinho "Kimse bana mutlaka şampiyon olmamız gerektiğini söylemedi. Ama benim hedefim bu. Ed Woodward, 3 yıllık sözleşmem boyunca çalışmamı, takımı ilerletmemi ve United'ı ait olduğu yere getirmemi istiyor" dedi. Efsanevi menajer Sir Alex Ferguson'ın emekli olmasından bu yana şampiyon olamayan United en iyi derecesini 2 sezon önce 4. olarak yapmıştı.

(Ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler