Pogba için son fiyat: 130 Milyon Euro

Paul Pogba transferi için Juventus ile Manchester United arasındaki pazarlıklar sürüyor. Manchester United'ın son teklifi 120 milyon Euro oldu. Ancak Juventus yönetimi, 130 milyon Euro'da direniyor.

Yayınlanma: 25.07.2016 - 12:41
Abone Ol google-news

Manchester United yönetimi, menajer Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği Paul Pogba'yı kadrosuna katmak için kesenin ağzını sonuna kadar açsa da, Juventus yönetimini hala ikna edemedi. United'ın son teklifi, 10 milyon Euro'luk performans primiyle birlikte 120 milyon Euro oldu. Ancak Juventus yönetimi, 10 milyon Euro'luk performans primi hariç 120 milyon Euro istiyor.

Juventuslu yetkililerin pazarlıkta elleri sağlam görünüyor. Zira Higuain için 95 milyon Euro'yu gözden çıkaran Torino ekibinin yönetimi, bu bedeli karşılamak için Pogba'yı satmalarına gerek olmadığını da İngiliz yetkililere bildirdi.

Transferin gerçekleşmesi halinde United'ın kasasından sadece astronomik bir bonservis bedeli çıkmayacak. Pogba'ya primler hariç yıllık 15 milyon Euro verecek olan Manchester United, yıldız oyuncunun menajerine de 20 milyon Euro'dan fazla ödeme yapacak. Bu da 5 yıllık sözleşmenin altına imza atması halinde Pogba'nın toplam maliyetinin 230 milyon Euro'yu bulacağı anlamına geliyor.
(Ntv Spor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler