Pereira ‘hızlı hücum’ dedi

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahç'de teknik direktör Vitor Pereira takımını zorlu maça hazırlıyor.

Yayınlanma: 26.07.2016 - 09:20
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Monaco’ya karşı taktiği “hızlı hucüm” olacak. Sarı-Lacivertli takımda cezalı ve eksik sayısı hayli fazla olsa da taraftar desteği her zaman olduğu gibi yine en büyük güç olacak. Teknik direktör Pereira karşılaşmayı yönetim locasından izleyecek. Robin van Persie sakat, Emenike şu an iyi durumda olan oyuncu. Fernandao ise kilolarını tam manasıyla üzerinden atmış görünmüyor. Portekizli hoca, Monaco maçında oyun felsefesini tamamen kazanmak üzerine kuruyor. Teknik direktör, oyunu kenarlara açma, topun yönünün hızlı değiştirme, oyuncularından ceza sahası dışından şut atma, rakibin çabuk kontrataklarını alan daraltarak önlemelerini istiyor. Savunma oyuncuları da hızlı ve tek pasla çıkacak. Pereira hücum oynayacaklarını söyleyerek, “Biz cesur bir şekilde sahaya çıkacağız. Kişiliğimizi karakterimizi ve ruhumuzu sahaya koyacağız. Korkmayacağız, defansif oynamayacağız, hücumda daha etkin olacağız. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne kalmak ve bunu başarmak için de savaşacağız” diyor. Vitor Pereira takım halinde yapılan savunmanın önemine de dikkat çekerek, Monaco’nun hücumda kanatlardan çok çabuk ve etkili olduğunu futbolcularına iletti.

Kilit isim Salih

Monaco maçında Sarı-Lacivertlilerin kilit ismi Salih Uçan olacak. Defansif anlamda stoperlere yardım edecek olan genç oyuncu, takım atağa çıkarken de ilk topları değerlendirecek ve takımı hücuma taşıyacak. Salih, ayrıca ataktayken kaptırılan toplarda rakibin kontralarını da kesecek.

Köybaşı 1 ay yok

Al Faisaly ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan yeni transfer İsmail Köybaşı en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Sol arka adelesinde 2. derece yırtık meydana gelen oyuncunun ligin ilk haftasına da yetişmesinin zor olduğu gelen haberler arasında. Bu arada Fabiano, Monaco’ya karşı kalesini özel bir maskeyle koruyacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler