Skrtel: İşi bitirmek istiyoruz!

Fenerbahçe'nin Slovak oyuncu Martin Skrtel, Monaco karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin önemine değindi. İşi bitirmek için rövanş maçını beklediklerini belirten Skrtel, zamanla daha iyi olacaklarını da sözlerine ekledi.

Yayınlanma: 28.07.2016 - 00:15
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Slovak oyuncu Martin Skrtel, “Yolun henüz başındayız. Kötü bir sonuç olmadı. Önemli bir galibiyet aldık. İşi bitirmek için ikinci maçı bekliyoruz” dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Slovak oyuncu, “Maça iyi bir başlangıç yaptık. Golü bulmak önemliydi ama kalemizde bir gol gördük. İkinci golü atmayı başardık ve maçı kazandık. Önemli bir galibiyet oldu. Avrupa’da maç kazanmak önemli. İlk resmi maçta kötü değildik ama daha iyi olabiliriz. Neleri değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz” diye konuştu.

Savunma oyuncuları olarak yapmaları gerekenleri bildiklerini söyleyen Martin Skrtel, “Sistemden sisteme farklılıklar olabiliyor. Bugün işler iyi gitti ve zamanla daha iyi olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler