Başakşehir turu ikinci maça bıraktı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Medipol Başkaşehir, kendi evinde Hırvatistan temsilcisi Rijeka ile golsüz berabere kaldı.

Yayınlanma: 28.07.2016 - 22:25
Abone Ol google-news

Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçta topla rakip alanda daha fazla oynayan temsilcimiz aradığı golü 90 dakika boyunca bir türlü bulamadı. Özellikle maçın son bölümlerinde rakine oranla oyuna hakim olan Başakşehir tur şansını bir sonraki maça bıraktı.

Rövanş maçı 4 Ağustos'ta Hırvatistan'da oynanacak.

İLK 11'LER:

Başakşehir: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Eren, Emre, Mahmut, Holmen, Doka, Visca, Mehmet Batdal

Rijeka: Prskalo, Ristovski, Mitrovic, Elez, Zuta, Males ,Bradaric, Tomasov, Gavranovic, Vesovic, Bezjak

STAT BAYRAKLARLA DONANDI

Rijeka maçında Başakşehir tribünleri bayraklarla donatıldı. Medipol Başakşehirli taraftarlar sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' tezahüratında bulunurken, Fetullah Gülen'i de protesto etti.

'BAŞKOMUTAN' PANKARTI

Bu arada Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın dışına dev Türk bayrağının yanına 'Başkomutan' yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının asıldığı görüldü.

HIRVATLAR MEŞALE YAKTI

Maçın 61. dakikasında satta bulunan yaklaşık 30 kişilik Rijekalı taraftar, ardarda iki meşale yaktı. Hırvat taraftarların meşaleler yanar haldeyken merdivenlerin kendi tribünlerindeki girişine attığı görüldü. Başakşehir tribünleri yanan meşaleler sonrası Hırvatları protesto etti.

(Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler