Adriano ilk açıklamasını yaptı: Beşiktaş gereken saygıyı görecek

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kadrosuna kattığı Adriano, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, şampiyon takım olarak ligde ve Avrupa'da gerekli saygıyı görecek" dedi.

Yayınlanma: 29.07.2016 - 17:17
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın 3 yıllığına renklerine bağladığı Brezilyalı sol Adriano, siyah-beyazlı takıma transferinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın, Barcelona'dan transferi Adriano Correia, BJK TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

"Buradaki ilk hafta benim için sürprizlerle doluydu. Karşılaşma sürpriz oldu. Taraftarların sıcaklığını hissetmek mükemmeldi. Kulübün güveni kendimi iyi hissetmeme neden oldu. Diğer kulüplerde yaşadığım çıkışı burada devam ettirmek istiyorum. Stat, şehir, tesisler mükemmel. Çok güzel 1 hafta geçirdim İstanbul'da. İstanbul'u ben ve ailem çok beğendi"

Real Madrid formasına benzetti
“Formayı giymek beni mutlu etti. Aynı zamanda yakıştı. Biraz garip. Barcelona’dayken rakip Real Madrid’in formaları beyaz. Beyaz forma, rakip takımın forma rengini andırıyor. Şehir beni çok şaşırttı. Büyük imkanlar var. Hiçbir zorluk çekmeyeceğime inanıyorum. Taraftarlarımızla daha iç içe olmak, ilişkimi yoğunlaştırmak istiyorum.”

Galatasaray maçında sahada olmak istiyorum

Ayın 2'sinde takıma katılacağım. 7'sindeki maçta (Olimpiakos) 10-15 dakika olabilir ama Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum. Ayın 7'sindeki hazırlık maçında sahada olmak istiyorum. Bana gösterilen bu ilginin karşılığını vermek istiyorum"

'Beşiktaş gereken saygıyı görecek'
"Beşiktaş, şampiyon takım olarak ligde ve Avrupa'da gerekli saygıyı görecek. Şampiyonlar Ligi zor bir arena, en iyisini yapmaya çalışacağız. Barcelona'da aile ortamı başarının anahtarıydı. Beşiktaş'ın da bu tip bir ortamı var. Hergün çok çalışacak hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız.

'En sevdiğim golüm...'
Barcelona formasıyla Atletico Madrid'e karşı attığım gol en sevdiğim golüm. 1-0 yeniliyorduk, sahadan 4-1 gibi skorla ayrılmıştık. Sevilla'da Coritiba'da attığım goller de var tabiiki. Zamanla onlar da ortaya çıkar."

'Taraftar çok önemli'
'Taraftar çok önemli. İyi taraftarlar önünde oynadım. Zor maçlarda yanınızda olur ve maç kazandırır. Seni çalışmak için tetikler. Taraftar çok önemli faktör.'

"Herkesi dans ettireceğim'
Neymar iyi arkadaşım, çok iyi bir insan. Avrupa'daki tecrübelerimden çok yararlandı, ona yardımcı olduğumu düşünüyorum. Barcelona'da Alves, Neymar ve ben her gün harika anlar geçiriyorduk, danslar ediyorduk. Şampiyonluk kutlamasında herkese dans ettireceğim"

"Fenerbahçe ve Galatasaray zor rakipler'
İlk hedefim hocanın bize gösterdiği yolda çalışmak, onun bize gösterdiği modele uymak. Bu sene geçen seneden daha iyi olacağız. Fenerbahçe, Galatasaray gibi zor rakipler var, başka diğer zor takımlar da var. İlk görevim asist yapmak ama imkan bulduğumda gol atmak da fena olmaz.

'Gelmeden Marcelo ile konuştum'

“Milli Takım’a dönme düşüncem var. İlk başta Beşiktaş’a faydalı olmak istiyorum. Zaten faydalı olduğum zaman dikkat çekecektir. Takım içinde Marcelo ile ilgili konuştum. Bana çok güzel şeyler söyledi”

'Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile eşleşirsek benim için özel bir maç olur. Barcelona'da ilk maçımı eski takımım Sevilla'ya karşı oynamıştım'

'Barcelona'da 21 numara giydim.'

"Burada 21 numarayı Kerim Frei giyiyor. İmkan olursa yine 21 giymek isterim. Bu numara kariyerimde önemli bir yere sahip."

'Kara Kartalım'

Brezilyalı futbolcu Türkçe olarak 'Kara Kartalım' dedi ve Türkiye'de bulunduğu kısa sürede öğrendiği ilk Türkçe kelimelerin bunlar olduğunu söyledi.

Neşeli bir insanım işimi çok seviyorum. taraftarla beraber olmayı çok seviyorum. Alışverişte, markette taraftarlarla fotoğraf cektirmeyi ve imza vermeyi seviyorum.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler