İstifalara rağmen TFF'de herkes görevinin başında

Türkiye Futbol Federasyonu'nda kurulların istifa etmesine rağmen herkesin görevinin başında olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 01.08.2016 - 18:22
Abone Ol google-news

Darbe girişimi soruşturması kapsamında Futbol Federasyonu çatısı altındaki tüm kurumlardaki başkan ve üyelerin istifalarını vermeleri üzerine TFF Başkanı Yıldırım Demirören kurul başkanlarıyla bir araya gelerek olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Demirören'in verilen istifaların ardından kamuoyunda ve federasyon nezdinde ortaya çıkan belirsizliği bugün kurul başkanlarıyla yaptığı toplantıda giderdi.

Ligin başlamasına az bir süre kalması ve planlanan işlerle ilgili kurul başkanlarına bilgi veren başkan Demirören, "İstifalar verildi ama biz daha kimsenin istifasını kabul etmiş ve yürürlüğe koymuş değiliz bunun için herkes görevinin başındadır. Planlan ve program neyse aynen devam edilecek. Yarın istifası kabul edeceğimiz olur, ederiz ama henüz istifası kabul edilmiş bir durum yok" dedi.

MHK SENİMERİ YAPILACAK

İstifaların ardından en çok merak edilen konulardan biri de çarşamba günü Riva'da planlanan yeni sezon hakem seminerinin akıbetinin ne olacağıydı. Bu konuda başkan Demirören'in MHK başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na, "Şu anda göreviniz devam ediyor. Seminerinizi tabii ki yapacaksınız" dediği öğrenildi.

MHK semineri çaşamba günü Riva'da başlayacak. 3-6 Ağustos'ta klasman hakemleri 6-9 Ağustos'ta da Süper Lig hakemleri seminere katılacak.
(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler