Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Lig'de 28.haftanın maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Yayınlanma: 06.04.2014 - 09:45
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftada Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. TT Arena'da oynanacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Onun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maç saat 19:00'da start alacak.

ALPER VE EGEMEN YOK

Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Egemen Korkmaz, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Sarı-lacivertliler, ligde geçen hafta Bursaspor maçından önce sakatlanan Alper ile derbi öncesi yapılan antrenmanlarda sol dizinden sakatlanan Egemen Korkmaz'dan yoksun çıkacak. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun derbide ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

DROGBA ŞÜPHELİ

Galatasaray'ın Chelsea ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında sakatlanan Didier Drogba'nın derbide oynayıp oynamayacağı hala belirsiz. Sarı-kırmızılı ekibin çıktığı son 3 maçta kadrodaki yerini alamayan ve hala tam olarak takımla çalışmalara katılamayan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu için sağlık heyeti yoğun bir mesai harcarken, oyuncunun derbi maçta forma bulma ihtimali henüz netleşmedi.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera

Sabri Sarıoğlu

Semih Kaya

Hakan Balta

Telles

Hajrovic

Melo

Selçuk İnan

Sneijder

Burak Yılmaz

Umut Bulut (Drogba)

FENERBAHÇE

Volkan Demirel

Gökhan Gönül

Bekir İrtegün

Alves

Caner Erkin

Mehmet Topal

Meireles

Emre Belözoğlu

Kuyt

Sow

Emenike

SAAT: 19:00

STAT: TT Arena

HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig TV


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler