Futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi

GALATASARAY'ın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın futbolcuları basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayınlanma: 06.04.2014 - 22:40
Abone Ol google-news

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Derbiyi kazanıp taraftarımıza armağan etmek istiyorduk. İyi mücadele ettik. Derbi maçları gergin geçer. Maçtan önce yapılan bazı açıklamaların da etkisi olduğunu düşünüyorum. Çok kartlıydı, ama bundan daha gergin derbiler gördük" dedi.

Selçuk İnan'ın maçtaki tepkisiyle ilgili de Sarıoğlu, şunları söyledi:
"Selçuk, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu. Katkısı tartışılamaz. Şampiyonluğa büyük katkı yaptı. Başarıların ardından kötü bir sezon olduğu zaman taraftarların tepkisine o da üzülüyor. Maçtan sonra gerginliği atmıştı. Soyunma odasında keyfi yerindeydi. Bir gönül kırıklığı yaşamış olabilir. Duygusal bir arkadaşımız. Bir sorun olmadığını söyledi."

FERNANDO MUSLERA: "KARŞILAŞMADAN ÖNCE YAPILAN BAZI AÇIKLAMALAR MAÇI GERDİ"

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, "Bugünkü maçta iki duyguyu yaşadım. Mutlu olduğum taraf, derbiyi kazanmaktı. Puan farkı ne olursa olsun derbiyi kazanmak çok önemli. Futbol her sonuca açık, her şey olabilir. Üzüldüğüm taraf ise maçtan önce Fenerbahçeli futbolcuların maçtan önce açıklamaları, bu maçı çok kolay görmeleri, sahada saç kestirmeyi söylemeleri, bu karşılaşmayı gergin hale getirdi. Bu tür açıklamaların yersiz olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

BEKİR İRTEGÜN: "OLAYLAR BİRKAÇ FUTBOLCUYA YAKIŞMADI, HERKESE DEĞİL"

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, gergin bir maç olduğunu vurgulayarak, "Biz buraya gerginlik yaratmaya gelmedik, adam gibi topumuzu oynamaya geldik. Ancak bazı futbolcular ortamı geriyor. Birkaç futbolcuya yakışmadı. Bunlar yenilgiye bahane değil. Derbiler bayramdır, bugün bunu yaşatamadık. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Bazı oyuncuların tahrikine kapıldık. Oyun çok durdu. Futbol değil, gerginlik konuşuyoruz. Geçen senelerde olduğu gibi tertemiz bir şampiyonluk yaşayacağız" dedi.

VOLKAN DEMİREL: "ADAM GİBİ FUTBOL OYNAMAYANLAR VAR"

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ise, şunları söyledi:
"Önce Galatasaray yöneticileri beni izlemeye almışlardı. Beni değil, bazılarını izlesinler. Adam gibi futbol oynamayanlar var. Sneijder'e elimi uzattım, tersledi. Bazılarına adam gibi davranmak değil, gider yapmak gerekiyor. Emre'nin atılması doğruydu, ama Melo da atılmalıydı. Bu yenilgiye bahane için değil. Galatasaray'ın daha çok ihtiyacı vardı. 94. dakikada yan hakem açık topu görmedi, 'hakemliği bırak' dedim. Ben bazı adam gibi oynayan Galatasaraylı meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Maçı kazansak da, kazanamasak da adam gibi nasıl çıkılır, onu gösterdik."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler