Van Persie'nin paylaştığı fotoğraftaki detay: Sol tarafa dikkat!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın durumu hakkındaki belirsizlik devam ederken, Sarı-Lacivertli ekibin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'in Twitter paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.

Yayınlanma: 09.08.2016 - 15:31
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın durumu hakkındaki belirsizlik devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı hakkında "ayrılık" haberlerinin ardı arkası kesilmezken, yeni sezon hazırlıkları da bir yandan devam ediyor. Fenerbahçe'de futbolcular, bu sabah saatlerinde Pereira yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde dayanıklılık testinin devamı olarak aerobik dayanıklılık testine tabi tutuldu.



Bu çalışma sırasında çekilen fotoğraf Sarı-Lacivertli ekibin resmi internet sitesinde paylaşıldı. Bu fotoğraflardan biri, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie tarafından Twitter'da paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafa dikkatli bakanlar bir detayı gözden kaçırmadı. Van Persie, paylaştığı fotoğrafta, durumu tartışma konusu olan teknik direktör Pereira'yı 'kırptı.'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler