Selçuk İnan'a ceza verilecek mi?

Galatasaray derbiyi kazanmanın mutluluğu ile birlikte derbinin gerginliğinden arta kalan olayları tartışıyor. Sarı kırmızılı yönetim, kaptan Selçuk İnan'ın oyundan çıkarken, pazubandı ve formasını çıkarmasını tartışacak. Ancak ilk intiba Selçuk İnan'a ceza verilmeyeceği yönünde.

Yayınlanma: 07.04.2014 - 11:22
Abone Ol google-news

Transfer olduğu günden beri sportmen tavırları ile hem taraftarın hem yönetimin takdirini kazanan Selçuk İnan'ın bu davranışı birçok yöneticiyi üzmüş olmakla birlikte, ceza verilmesini doğru bulmuyor.

Son iki şampiyonlukta büyük payı olduğu düşünülen Selçuk'un taraftar tarafından protesto edilmesinin de haksızlık olduğunu düşünen yöneticiler çoğunlukta. Bu konuda kesin kararı başkan Ünal Aysal'ın vereceği düşünülmekle birlikte, ılımlı ve hoşgörülü bir insan olan Ünal Aysal'ın da özel olarak kaptan Selçuk ile görüşeceği ve bu konuyu tatlıya bağlayacağı öğrenildi. Ünal Aysal'ın taraftar ile Selçuk İnan arasında yaşanan bu gerginliği sona erdirmek için harekete geçeceği bildirildi. Çünkü derbi sonrası sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar adeta ikiye bölünmüş ve formasını çıkaran Selçuk İnan'ın takımdan uzaklaştırılmasını isteyen görüşler ortaya atılmıştı.

Bu arada teknik direktör Roberto Mancini de maç sonu yaptığı açıklamada Selçuk'la ilgili soruya, "Konuşulacak bir konu değil. Sadece ondan, yerine biri girene kadar çıkmamasını söyledim. Basit bir konu ve konuşmaya gerek bile yok" açıklamasını yaptı.

SAHA KAPANMASINA SAVUNMA

Galatasaray Yönetimi derbideki gerginlikle, sonrasında küfür ve meşale yakılması yüzünden Türk Telekom Arena'nın kapatılmaması için geniş bir savunma hazırlayacak. Sarı kırmızılı yönetim savunmada, "Her derbide görülen gerginliğin tekrar ettiğini ve bazı oyuncuların tahriki yüzünden kısa aralıklarla küfür duyulduğunu ancak sahaya hiçbir yabancı madde atılmadığını" savunmasında rapor edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler