Advocaat'tan 3 gollü açılış

Fenerbahçe, Grasshoppers'ı sahasında Aatif ve Stoch'un golleriyle 3-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup biletini almak için büyük avantaj yakaladı.

Yayınlanma: 18.08.2016 - 22:54
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi Play- Off turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Grasshoppers’ı 3-0 yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı. Sarı - Lacivertliler’de 68. dakikada oyuna giren ve iki gol kaydeden Stoch gecenin yıldızı oldu. Başarılı futbolcu, F.Bahçe formasıyla, 2011- 12 sezonunda Beşiktaş derbisi sonrasında ilk kez fileleri havalandırdı. 2014- 2015’te Paok’ta, geçen sezon da Bursa’da kiralık olarak mücadele eden Stoch, 1572 günlük gol hasretini sonlandırdı.

F.Bahçe’de Pereira’nın gönderilmesinden sonra teknik direktörlüğe getirilen Dick Advocaat, Sarı - Lacivertlilerin başında dün gece ilk kez sahaya çıktı. Taraftarlar Hollandalı çalıştırıcıya büyük destek verdi. Advocaat’ı tribüne çağıran Sarı - Lacivertli yandaşlar tecrübeli teknik adamı uzun süre alkışladı.

Fernandao’ya ıslık

Maça kulübede başlayan Persie 68. dakikada Fernandao’nun yerine oyuna girdi. Sarı - Lacivertli taraftarlar Fernandao’yu oyundan çıkarken ıslıklayarak protesto etti. Bu arada Volkan Demirel, 100 gün sonra formasına kavuştu.

F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat maç sonrası “Biz bundan çok daha iyisini yapabiliriz, yine de 3-0’lık skordan dolayı çok mutluyum. 2. yarıda daha agresif ve daha iyi görüntü sergiledik. Rakibi sahada göremedik. Değişikliklerden sonra da 3-0’ı bulduk” dedi. Stoch ise “Bir kaç kez gidip geldim ama hiç inanmayı bırakmadım. Hep çalıştım, bir gün olacağına inandım. Umarım çalışmalarımın karşılığını alır ve Fenerbahçe’de kalırım” diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler