Almanya'da sahaya kesik boğa kafası attılar

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Atınç Nukan'ın geçtiğimiz seneden beri formasını giydiği Liepzig, Almanya Kupası'nda Dinamo Dresden ile eşleşince olanlar oldu. Görsel şölene dönen maçta sahaya boğa kafası atıldı.

Yayınlanma: 22.08.2016 - 14:11
Abone Ol google-news

 

Cumartesi günü Dinamo Dresden ve RB Leipzig arasında oynanan Almanya Kupası, gergin anlara sahne oldu. Atınç Nukan'ın kadroda yer almadağı maçta Dinamolu taraftarlar, maç sırasında rakiplerinin olduğu yarı sahaya boğa kafası attı.

Önceden Almanya alt liginde mücadele veren Leipzig, geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Bundesliga'ya yükselmeye hak kazanmış ve kupa maçında ezeli rakibi Dinamo Dresden ile eşleşmişti.

Cumartesi günü gollü karşılaşmadan çok taraftarın maçta yaptığı koreografiler ve sahaya atılan kelle konuşuldu.

İlk yarı konuk Liepzig'in 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, rakip 2. yarıda beraberliği yakaladı. Uzun süre bozulmayan 2-2'lik skorun ardından maç penaltılara gitti ve böylece ev sahibi takım 5-4 kazandı.

Boğa kellesinin, Liepzig'in ana sponsoru olan Redbull içeceklerinin logosunda boğa olmasından ötürü kullanıldığı öğrenildi.

La Liga'da da oldu

Buna çok benzer bir olay 2002 yılında İspanya'da yaşanmıştı. Barcelona'da geçirdiği 5 yılın ardından ezeli rakibi Real Madrid'e transfer olan Luis Figo, eski stadı Nou Camp'a ilk ayak bastığı El Classico karşılaşmasında sahaya yağmayan yabancı madde kalmamıştı. Şüphesiz bu nesnelerin içinde en unutulmaz olanı kesilmiş domuz kafasıydı.
(Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler