Lassana Diarra transferinde sıcak saatler: Galatasaray haber bekliyor

Galatasaray'ın transfer hedefi Lassana Diarra için Zürih'ta bir zirve gerçekleştirildi. Lassana Diarra'nın menajeri ve avukatı, Rus tarafı biraraya geldi ve indirim talep etti.

Yayınlanma: 23.08.2016 - 11:49
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Lassana Diarra için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lassana Diarra'nın menajeri ve avukatı ile Rus ekibi Lokomotiv Moskova kulübünün yetkilileri Zürih'te bir araya geldi.

Galatasaray'a transferi söz konusu olan Lassana Diarra'nın avukatı "10 milyon avroluk cezayı hiçbir kulüp vermez. Lassana Diarra'nın da bu parayı verecek durumu yok. Diarra'yı isteyen kulüpler 4-5 milyon avro verebilir" diyerek, Rus ekibinin temsilcilerini ikna etmeye çalıştı.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Rus tarafı yanıtını bugün vereceklerini Lassana Diarra'nın temsilcilerine iletti.

GALATASARAY'IN HEDEFİ 15 MİLYON AVRO

Rus ekibinin 4-5 milyon avro bandına inmesi halinde Galatasaray bu transferi gerçekleştirecek. Lassana Diarra için senelik 4 milyon euro ve bonuslarla transferi sonuçlandırmak isteyen Galatasaray'ın 3 sene için yaklaşık 15 milyon avroluk bir anlaşma yapmak istediği belirtiliyor.

DROGBA'YA TELEFON

Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın, efsane golcü Didier Drogba'yı sarı-kırmızılı takımı sormak için aradığı öne sürüldü. Sabah'ın iddiasına göre, Chelsea'de birlikte forma giydiği Drogba'yı arayan Diarra, efsane golcüden "Hiç düşünme git" yanıtını aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler