Diarra'ya 2 gün süre

Galatasaray'da ön libero için transfer çalışmaları sürüyor. Listenin ilk sırasında Lassana Diarra var. Fakat Diarra bir türlü Lokomotif Moskova'yı ikna edemedi.Fransız oyuncu Lokomotif Moskova'yı 2 gün içerisinde ikna edemezse Galatasaray, diğer alternatiflere yönelecek.

Yayınlanma: 25.08.2016 - 10:12
Abone Ol google-news

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya dün Florya’da kritik bir toplantıda buluştu. Zirvede takımın son durumu, Riekerink’in değerlendirmeleri ve transfer çalışmaları gündeme geldi. Sarı-Kırmızılıların ön libero transferi için ilk adayı konumundaki Lassana Diarra’ya cuma gününe kadar süre verilmesi kararlaştırıldı. Yönetim, Diarra’nın Lokomotiv Moskova’ya ödemesi gereken 10 milyon Avro tazminat konusunda Fransız oyuncunun menajeri ve avukatından Rus ekibiyle yaptıkları pazarlığı hızlandırıp bir an önce kendilerine bilgi vermelerini talep etti. Galatasaray yönetimi, kendi sundukları şartlar çerçevesinde transfere onay vereceklerini bir kez daha Diarra cephesine iletti; Lokomotiv Moskova’nın Sarı-Kırmızılıları pazarlığın içine çekme çabalarına dahil olmayacaklarını ifade etti. Sarı-Kırmızılılar 2 gün içinde Diarra konusunda istedikleri şartlar oluşmazsa ön libero transferi konusunda başka isimlere yönelecek.

3-4 aday var, Mikel ilk sırada

Teknik direktör Riekerink’in ısrarla ön libero transferi istemesi nedeniyle Galatasaray yönetimi, Diarra dışında 3-4 alternatif oyuncu üzerinde yoğunlaştı. Bu isimlerin başında Chelsea’den Obi Mikel geliyor. “Obi Mikel hep transfer listemizde vardı” diyen Sarı-Kırmızılı idareciler, 29 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun menajeriyle daha önce temas kurmuş, bazı görüşmeler yapılmıştı. Galatasaray’ın Mikel’e yıllık 2.5 - 3 milyon Avro seviyesinde bir teklif sunacağı öğrenildi.

Bütçeye uygun forvet alınacak

Galatasaray yönetiminin Florya’daki toplantısında forvete transfer yapılması kararı alındı. Yönetim, transfer bütçesini masaya yatırırken, verebilecekleri paraya uygun konumda futbolcular için araştırma yapılıyor. Sarı-Kırmızılı idareciler, “Bütçemize uygun şartlarda iyi bir santrfor alacağız” ifadelerini kullandı. Kadro dışı kalan isimlerden Tarık Çamdal için şu anda kiralık dahil hiçbir resmi teklifin kulübe gelmediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler