Çaykur Rizespor'da transfer hüsranı

Çaykur Rizespor Kulübü, Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini ile yapılan görüşmelerin şartlarda anlaşılamaması üzerine sonlandırıldığını açıkladı.

Yayınlanma: 25.08.2016 - 10:43
Abone Ol google-news

 

Transfer görüşmeleri ile ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini ile kendisinin de katıldığı İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan görüşmelerin şartlarda anlaşılamaması üzerine sonlandırıldığını söyledi.

PARADA ANLAŞILAMADI

Adebayor ve Flamini'nin yeşil mavililerden toplam 3 milyon euro dolayında transfer ücreti talep ettiği, yönetimin ise transfede bütçesini aşan bu rakamı aşağıya çekmek için futbolculara teklifte bulunduğu öğrenildi. Ücrette anlaşma sağlanamaması üzerine ise görüşmelerin sonlandırıldığı belirtildi. 

YÖNETİME BÜYÜK TEPKİ

Adebayor ve Flamini ile yapılan transfer görüşmelerinin olumsuzlukla sonuçlanması heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan Çaykur Rizespor taraftarlarının da büyük tepkisini çekti. Sosyal medyada ağır eleştirilen yapan yeşil mavili taraftarlar, yönetimi transferlerde beceriksizlikle suçladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler