Özdemir: "Aydınlar kendini bitirdi"

Fenerbahçeli eski yönetici Nihat Özdemir, Mehmet Ali Aydınlar için, 'Fenerbahçe tarihinde kendini bitirdi' dedi.

Yayınlanma: 04.11.2013 - 09:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Nihat Özdemir, Fenerbahçe kongresinin sonuçlanmasının ardından Beyaz TV mikrofonlarına konuştu ve Mehmet Ali Aydınlar'ın kongre sonucunda Fenerbahçe tarihinde kendini bitirdiğini söyledi

"Fenerbahçe'de başlayan 3 Temmuz süreci devam ediyordu. Bütün Fenerbahçe kongre üyeleri bu yönetime destek olarak bu işin sonlanması gerektiğine inandılar ve ona göre gelip Fenerbahçe kulübüne, başkanına ve yönetimine destek verdiler." söleriyle konuşmasına başlayan Özdemir; "Kongre üyeleri burada zamanını bilmeden aday olanlara önemli bir ders verdi. Benim en çok üzüldüğüm noktalardan bir tanesi, Aydınlar'ın yüzde 60 üzerinde oy alacağım diyerek tahminde bulunmasıdır. Federasyon seçimlerinde Aydınlar tek adaydı ama unutmasın ki o seçimde kendisine destek olan Aziz Yıldırım ve bizler vardık. Herhalde federasyon ile Fenerbahçe'yi karıştırıp bu seçimi de alacağını tahmin etti." dedi.

Özdemir, "Ancak gördük ki bu işin hesabı öyle değil, Fenerbahçe kongre üyesi başka düşünlerle sandık başına gelip öyle oy veriyor, bunu hesaplayamadı. Bence Fenerbahçe tarihinde kendini bitirdi, yazık etti. Ben bütün kalbimle inanıyorum ki Fenerbahçe bu hukuki davada haklıdır. Sayın Aziz Yıldırım ve orada adı geçen bütün yönetim kurulu üyeleri er ya da geç adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Başka da bir alternatif düşünmüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler