Bolic: "40 yıllık seriden haberimiz yoktu"

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Elvir Bolic, Manchester United'ın 40 yıllık yenilmezlik rekorunu sonlandırdıkları maçta rakiplerinin yenilmezlik serisinden haberdar olmadıklarını söyledi.

Yayınlanma: 27.08.2016 - 11:53
Abone Ol google-news

<video:591549>

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Elvir Bolic, sarı lacivertlilerin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Manchester United'a karşı 1996 yılında elde ettikleri zafer ile ilgili konuştu.
Bolic, Manchester United'ı yendiklerinde rakiplerinin 40 yıllık yenilmezlik serisinden haberleri olmadığını söyledi.

Bolic, ''Manchester United'ı mağlup ettiğimizde onların 40 yıllık yenilmezlik serisine sahip olduklarından haberimiz yoktu. Ertesi gün gazeteler başardığımız şeyi manşetlerine taşımıştı. Bu yaşananların en güzel tarafı ise ismimizin duyulması ve bir rekora sonra vererek tarihe geçmiş olmamızdı. Bir kulübün 40 yıllık bir yenilmezlik serisi yakalaması günümüz futbolunda imkansıza yakın bir şey. O maçtan sonra Manchester United birkaç maç daha kaybetmişti fakat bir ilki gerçekleştiren ekip biz olmuştuk ve yaşadığımız sevinci tarif etmek mümkün değildi'' ifadelerini kullandı.

SCHMEİCHEL BANA ''SEN DE NEREDEN ÇIKTIN?'' DİYE SORMUŞTU

Boşnak futbol adamı, 40 yıllık rekoru sonlandıran golü attığında United kalesini koruyan Schmeichel için de, ''Schmeichel toplara hep önden çıkardı. Vuruşumu gerçekleştirdiğim sırada topla ufak bir teması olmuştu. Onunla daha önce bir milli maçta karşı karşıya gelip 2 gol daha atmıştım. Maçtan sonra yanıma gelip 'Sen de nereden çıktın?' demişti. Schmeichel kendisine karşı şansımın hep tuttuğunu söylerdi'' şeklinde konuştu.
(Lig Radyo)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler