Yanal açtı ağzını yumdu gözünü: 'Melo gönderilmeli...'

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Cihan Kamer’e ait olan Huqqa’da gerçekleştirilen öğle yemeğine FB TV’nin sorularını yanıtladı.

Yayınlanma: 10.04.2014 - 15:36
Abone Ol google-news

Yanal Melo’ya sert göndermeler yaparken bir futbolcunun kirlettiği bir ortam yüzünden derbinin güzel havasının bozulmamasını istedi. Yanal, “Futbol çok keyifli bir oyun. Böyle bir güzel ortamı bozan çirkin ve gereksiz tarzın gerdiği ortada. Böyle çirkin bir ortamı yaratanların futboldan temizlenmesi gerek. Futbol kazanırsa herkes kazanır.

Oyuncularımın durumu ortada. Liderlik ve oynanan futbol herkes tarafından görülüyor. Bu kaliteyi ortaya çıkartarak rakibimizin durumuna ve kim olduğuna bakmadan kazanacağız. 6 eksik olması önemli değil. Alt yapıdan da bazı oyuncuları bu maç için kadroya alabilirim. Kim görev yaparsa yapsın kazanacağız. Ne kadar hızlı galibiyetler alırsak şampiyonluğa o kadar yaklaşırız. İşinizi yaparken ciddi olmanız gerekir. Bu ciddiyet gülümsemenize engel değil. Biz de birbirimize saygıyı bozmadan eğlenerek çalışıyoruz. Görevde olduğum 8 aylık süreçte sürekli gelişiyoruz. Fenerbahçe çok karakterli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım.

Bu arada yemekte Emre ve Volkan mekanın sahibi eski yönetici Cihan Kamer ile birlikte mangal başına geçtiler. Emre mangal yaparken “şampiyonluk yemeğimizin provasını yapıyoruz” diyerek espri yaptı. Volkan Demirel ise Antalyaspor’un durumunun kendilerini, kendilerinin durumunun da Antalyaspor’u ilgilendirmediğini belirterek iki takım da sahaya kazanmak için çıkacak dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler