Günün maçı: Torku Konyaspor - Beşiktaş (Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında zirve yolunda yara almak istemeyen Beşiktaş, deplasmanda Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yayınlanma: 11.04.2014 - 09:10
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Torku Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Çağatay Şahan'ın yöneteceği mücadelede Şahan'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Muhittin Gürses yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Asım Yusuf Öz...

Torku Konyaspor'un cezası nedeniyle tribünlerde sadece kadın ve çocukların izleyebileceği ve saat 20:00'da başlayacak olan mücadele ile ilgili tüm detayları cumhuriyet.com.tr'de bulabilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

Torku Konyaspor: Itandje, Selim Ay, Vukovic, Ali Turan, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Kibong Mbamba, Theofanis Gekas, Djalma Campos, Hasan Kabze

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar, Franco, Dany, Motta, Atiba, Veli Kavlak,Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Almeida

KONYASPOR RAHATLAMAK İSTİYOR

Süper Lig'de 33 puan ile düşme hattının hemen üstünde yer alan Torku Konyaspor ise altındaki takımlara göre daha avantajlı görünse de Beşiktaş'ı yenerek tehlike bölgesinden bir an önce çıkmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ın kazanmak zorunda olmasını avantaja çevirmek isteyen Konyaspor'un en büyük kozu hızlı hücumlar. Orta sahada kaptıkları topları hızlı bir şekilde Gekas'la buluşturarak gol arayan ve bunda çoğu zaman başarılı olan yeşil beyazlılar Beşiktaş karşısında da aynı taktiği uygulayacak.

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal ve defans oyuncusu Ali Turan hafta içi yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını ve kendilerine güvendiklerini dile getirdiler.

KONYA'DAKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Konyaspor arasında şimdiye dek Konya'da yapılan 12 maçtan 5'ini Beşiktaş kazanırken, 6 maç berabere sonuçlandı, 1 maçı da evsahibi ekip kazandı.

Konyaspor, sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında 2-1'lik sonuçla aldı.

Konya'da Beşiktaş 20, ev sahibi ekip ise 12 gol attı. Taraflar arasında Konya'da yapılan son lig maçı 2010-2011 sezonunda 1-1 sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ FARK

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 2 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler