İbrahim Üzülmez iddiayı kaybetti

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği Genel Menajeri Emrah Atasoy'a penaltılarda 5-4 yenilerek, son model telefon kaybetti.

Yayınlanma: 05.09.2016 - 21:22
Abone Ol google-news
 
Spor Toto Süper Ligi Turgay Şeren sezonu 3. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bir günlük izinin ardından hazırlıklarına devam etti.

Antrenmana koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra aerobik parkur çalışması yaptı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenman dar alanda çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmanda Karadağ milli takımından dönen Aleksandar Scekic takımdan ayrı düz koşu yaparken, milli takımlarda olan Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz, İrfan Can Kahveci, Tokelo Rantie, Guy Michel Landel, Bogdan Stancu, Siarhei Palitsevich ve Vedat Muriqi idmana katılmadı.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İDDİAYI KAYBETTİ

İbrahim Üzülmez, bu akşam yapılan çalışmanın ardından saha kenarında idmanı izleyen kulüp menajerine 'telefon için iddiaya varmısın' diye seslendi. Gençlerbirliği Kulüp Genel Menajeri Emrah Atasoy iddiayı kabul etti ve penaltı atışları yapıldı. Teknik adam, penaltı atışları sonunda Atasoy'a 5-4 yenilerek telefon iddiasını kaybetti. Futbolculardan Uğur Çiftçi, Atasoy'a 'Barceloya karşı oynamış kişiyle iddiaya mı girilir' sözlerinin ardından Üzülmez kaybedince, soyunma odasına kaçtı.
Penaltılar sonunda telefon kaybeden Üzülmez, "Ben Emrah'tan bir şeyler almak istemedim. İçimizde hep vermek olduğu için. O'na da bu penaltıyı kaybedip telefon almak istediğim için böyle oldu" dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler