Fenerbahçe'de üç sürpriz isim

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bugün Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün tamamladı.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 08:04
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın berabere, Galatasaray'ın da yenilmesiyle, bugün şampiyonluğunu perçinlemek için sahaya çıkacak Fenerbahçe takımının dünkü antremanında üç sürpriz isim vardı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı. As kadrodan 4 futbolcu kart cezası nedeniyle bugünkü maçta oynayamayacak. Yedek kulubesini bile doldurmakta zorluk çekilmesi nedeniyle altyapı takımlarından Mehdi Akgül, İbrahim Serdar Aydın ve Muhammed Akarslan da antrenmanda yer aldı.

Gökhan Gönül, çalışmaların tamamında takımla birlikte yer alırken, antrenmanın ilk bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Serdar Kesimal, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Sağ arka üst adalesinde sertleşme olan Emmanuel Emenike ise, çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdü. Egemen Korkmaz da özel program dahilinde çalıştı.

Bu antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler