Günün Maçı: Fenerbahçe - Medikal Park Antalyaspor (Muhtemel 11'ler)

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bugün Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, eksiklerine rağmen sahasında oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 14:46
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında bugün Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, eksiklerine rağmen sahasında oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Süleyman Abay yönetecek. Onun yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Arkın Akgöl yapacak.

5 OYUNCU CEZALI

Fenerbahçe'de geçen hafta oynadığı Galatasaray derbisinde görülen kartlar nedeniyle 5 oyuncu cezalı duruma düştü. Derbide kırmızı kartla oyun dışında kalan Emre Belözoğlu ile gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mehmet Topal ve Emenike maçta forma giyemeyecek.

MECBURİ DEĞİŞİKLİKLER

Teknik direktör Ersun Yanal, Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecekleri mücadelede, savunma, orta alan ve forvet hattında mecburi 5 değişiklik yapacak. Yanal, eksikler nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna A2 takımından da oyuncular alacak. Bu oyuncuların yokluğunda Medical Park Antalyaspor karşısında Selçuk Şahin, Kadlec, Salih Uçan, Webo ve Mehmet Topuz görev bekliyor.

POTUK DÖNDÜ

Sakatlığı nedeniyle Bursaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Alper Potuk, hafta içinde takımla çalışmalara başladı. Ersun Yanal'ın Alper'i maçın 18 kişilik kadrosuna alması bekleniyor. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor.

FENERBAHÇE

Volkan
Mehmet Topuz
Alves
Kadlec
Caner
Kuyt
Selçuk
Meireles
Alper
Sow
Webo

ANTALYASPOR

Hakan
Koray
Giray
Boum
Musa Nizam
Vederson
Serkan
İbrahim
Uğur
Tita
Diarra

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Süleyman Abay

İKİ OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Medical Park Antalyaspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Kuyt ve Caner Erkin, yarınki maçta sarı kart görürse, 30. haftada Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz'ın da ligde 3 sarı kartı var.

KADIKÖY'DE NAMAĞLUP!

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de sahasında oynadığı 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Fenerbahçe böylece bu sezon sahasında lig maçı kaybetmeyen tek takım oldu. Bu sezon 14 iç saha maçında 12 galibiyet 2 beraberlik alan Fenerbahçe, geçen sezonda da sahasında oynadığı son 6 maçı galip bitirmişti. Böylece Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe son 20 maçında yenilgi almadı. Süper Lig’de son 20 iç saha maçında 56 puan alan Fenerbahçe, en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor’a 2-1’lik skorla kaybetmişti.

SEMİH ESKİ TAKIMINA KARŞI

Semih Şentürk uzun yıllar görev yaptığı Fenerbahçe’den bu sezon devre arasında ayrılmış ve M.P.Antalyaspor’a transfer olmuştu. Semih Şentürk bu sezon Süper Lig’de 2 gol atarken bu hafta eski takımına karşı forma giyebilir. Semih Şentürk oynarsa 364 günsonra Şükrü Saracoğlu stadına çıkmış olacak. Semih Şentürk en son Şükrü Saracoğlu stadında 14.04.2013 tarihinde Eskişehirspor maçında görev yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler