Siyah beyaz isyan: 'Canımıza tak etti...'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Transfer Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Konyaspor maçında hakem Çağtay Şahan’ın yaptığı hatalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 15:11
Abone Ol google-news

Beşiktaş, Çağatay Şahan’ın hatalarını iyi niyetli görmüyor.Atalay Akşam Spor'a yaptığı açıklamada; 'Çağatay Şahan’ın 7 hafta dinlendirilmesi lazım. Tuttular Beşiktaş maçına verdiler. Bu işlerde kasıt arıyorsun. MHK Başkanı hakemlikten gelmiyor, bilmiyor. Ama listeyi önüne getirenlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum.'

Beşiktaş Transfer Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Konyaspor maçında hakem Çağtay Şahan’ın yaptığı hatalara çok sert tepki gösterdi: “Biz ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan’ sloganıyla yola çıktık. Ama bizim iyi niyetimiz yetmiyor. Böyle önemli bir maçın hakemi çok rahat. ‘Bildiğin gibi çal’ diye tembihler var. Bir penaltı var, Jons’un pozisyonunu çalsa, üflese maç bitecek. Ama çalmıyor. Bütün bunlar bize oluyor.

NEREDE BU 4. HAKEMLER!

Beşiktaş’ın yediği golde de iki defa hentbol var. 4. hakemin müdahalesi yok. 4. Hakem bizim Rize maçında aleyhimize penaltı verdi. Nerede o zaman bu 4. Hakemler. İşi geldiği zaman, aleyhimize olanı görecek, lehimize olanı görmeyecek. En büyük sıkıntı şu; biz özellikle söyledik. ‘Kritik haftalara giriyoruz, bizim maçlara deneyimli hakemler verin. Onlar da zor durumda kalmasın, biz de kalmayalım’ diye.

YÜZÜNE GÖZÜNE BULAŞTIRDI

Esas sıkıntı da şu. Bu hakem geçen hafta PTT 1. Lig’de Ordu’nun maçını (Ordu-1461 Trabzon maçı 2 kırmızı, 1 penaltı verdi) yüzüne gözüne bulaştırdı. F.Bahçe-Erciyes maçında 7.4 not aldı. Normalde 4-7 hafta dinlenmesi gerekiyor. Ama öne çektiler, Beşiktaş’ın maçına verdiler. Burada kasıt arıyorsun. MHK Başkanı Zekeriya Alp hakemlikten gelmediği için, bu konuda çok deneyimli olmadığı için önüne gelen listeyi mutlaka görüyordur, onaylıyordur ama bu işin arkasında olanların niyetinin çok iyi olduğuna inanmıyorum.

KAFALARINDA SIRALAMA BELLİ

Biz Rizespor maçında da söyledik. Tepki gösterdik, dedik ki, ‘Beşiktaş maçları TFF ve MHK’nin hakemleri görme yeri değildir.’ İkinci olarak dedik ki, ‘Siz kafanızda lig sonundaki puan durumunu belirlediyseniz, bu emeklere yazık.’ O haftadan beri bir şey değişmedi. Biz ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan’ sloganıyla çıktık. Lehimize olan yanlışlıkları da varsa, söylüyoruz. O zaman biz Kayseri maçında Cüneyt Hoca’ya haksızlık yaptık. Sakin olup bundan sonra kalan 5 maçta hakemleri de dikkate alarak mücadele etmemiz lazım.”

CANIMIZA TAK ETTİ

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya da hakemlerin Konyaspor maçındaki hatalarına isyan etti. Yalçın, “Hakemler çok şanssız kararlar veriyorlar. Orada faulü görmüyor. Canımıza tak etti. Acayip bir olay. Ne yapacağız, ne edeceğiz bilmiyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler