Rıdvan'dan Yanal'a övgü yağmuru

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk için artık gün sayan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal'a övgüler yağdırdı.

Yayınlanma: 13.04.2014 - 21:03
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin evinde Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yendiği mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli takımın patronu Ersun Yanal'a saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Dilmen yaptığı yorumda şu noktaların altını çizdi:

'Fenerbahçe 6 tane oynayacak oyuncusu olmamasına rağmen Antalyaspor'u pozisyona sokmadı. Bugün galibiyeti çok istediler. Daha çok koştular, oyunun hakimiyetini rakibine hiç bırakmadılar. Deplasmanda Beşiktaş'ı yenerse Fenerbahçe kendi rekorunu kıracak. Sezona başlarken teknik direktörünü değiştirmiş bir Fenerbahçe var. Avrupa kupalarından men edilmiş. Oyuncular için kolay değil. Ersun Yanal geldi ardından Alves, Emenike gibi oyuncular geldi. Kadlec transfer edildi Caner sol beke çekildi. Ersun hoca takımı sürekli fit tuttu. Fenerbahçe sadece ligde mücadele ettiği için 7-8 günde bir maç yapıyor. Bu maç temposunda futbolcuları sürekli hazır tutmak için elinden geleni yaptı. Bu çocuklar İstanbul'da yaşıyor bunu da unutmamak gerekiyor.. Yanal'a saygı duymak lazım.'

 

<video:60325>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler