Derbi öncesi Passolig soygunu: Başvurunu iptal et, bir daha para öde

Beşiktaş ile Galatasaray yarın Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Passolig karmaşası yaşanıyor.

Yayınlanma: 23.09.2016 - 18:19
Abone Ol google-news

Beşiktaş ile Galatasaray yarın Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. Derbiye uzun bir aradan sonra rakip takım taraftarları da alınacak. Sarı-Kırmızılı taraftarlar için ayrılan yaklaşık 2 bin bilet bugün satışa çıktıktan birkaç dakika sonra tükendi.

Yoğun güvenlik önlemleri alınan derbi için özel bir uygulamaya gidildi. Daha önce Passolig'e başvurmuş ancak kartları eline ulaşmamış, taraftarlar maç gişesinden tek kullanımlık biletlerini alarak tribündeki yerini alabiliyordu. Yarın oynanacak derbide bu uygulama kaldırılarak Galatasaray logolu Passolig kartı olmayanların stada alınmayacağı açıklanmıştı.

Ancak Passolig Muşteri Hizmetleri hattından yapılan açıklamada Sarı-Kırmızılı taraftarların bu akşam saat 22.00'ye kadar İstiklal Caddesi'ndeki GS Store mağazasına giderek tek geçişlik maça giriş kartlarını alabilecekleri belirtiliyordu. İnternet üzerinden biletlerini alıp, tek geçişlik kartlarını almak için bu adrese giden taraftarlardan bir kez daha 'para' talep edildi.

Tek geçişlik maça giriş kartının verilemediğini söyleyen Passolig yetkilisi, mevcut kartın ya da onaydan geçmiş ve kuryede bulunan kartın iptal edilip, yeni bir başvuru yapılmasını gerektiğini söyledi.

Biletini aldığı halde, tek geçişlik kart verilmediği için maça gidemeyecek olan taraftarlar, 33 lira başvuru parası ödediği kartı iptal etti, kendileri için İstiklal Caddesi üzerindeki GS Store mağazasında yeniden başvuru ücreti ödeyerek düzenlettirdikleri Passolig kartı satın aldı.

Böylece büyük tartışma konusu olan Passolig, iki kez başvuru ücreti talep edip, taraftarlara derbi biletini vermiş oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler