Riekerink'ten Fenerbahçe'yi kızdıracak ifadeler: "Rakibimiz değil"

Beşiktaş maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yardımcılarının Fenerbahçe- Gaziantep maçını tribünde beraber izleme teklifine "Ligin iyi futbol oynayan takımları Başakşehir ve Osmanlı... Şu an için Fenerbahçe rakibimiz değil" diyerek yanıt verdi.

Yayınlanma: 27.09.2016 - 10:36
Abone Ol google-news

                                                                                                                                           Beşiktaş derbisi bitmiş, Galatasaray’da gözler artık gelecek haftalara çevrilmişti. Yeni rakip Antalyaspor olacaktı ama derbiden 1 gün sonra ezeli rakip Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Gaziantepspor ile maçı vardı.

Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Riekerink’in yardımcıları da pazar gecesini değerlendirmek için, “Fenerbahçe karşılaşmasını tribünde izleyelim, sonrası için çıplak gözle bilgi edinmiş oluruz” teklifini yaptı.

Ancak Cim Bom’un Hollandalı teknik direktörünün, o öneriye ezeli rakibi çok kızdıracak bir yanıt verdiği öğrenildi.

Tehdit olarak görmüyor

Buna göre, Riekerink’in ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ekipleri işaret ettiği ve Fenerbahçe’yi ‘henüz’ bu sınıfa sokmadığı bildirildi.

İlk 5 haftada 7 puan toplayan Sarı-Lacivertliler’i bir tehdit olarak görmeyen Aslan’ın hocasının, “Şu an için bizim rakibimiz değiller. Beşiktaş derbisi geride kaldı. O nedenle de Başakşehir ve Osmanlıspor gibi ligin iyi futbol oynayan takımlarına, onların yaptıklarına odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe’yi henüz bu seviyede bir tehdit olarak görmüyorum” yanıtını verdiği ifade edildi.

Galatasaray, Başakşehir ile 10. haftada, Fenerbahçe ile 11. haftada, Osmanlıspor ile de 15. haftada kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Fanatik


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler