Rıdvan Dilmen'den Arda Turan iddialarına sert yanıt

Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın ikinci kez Milli Takıma alınmamasına, kendi yaptığı açıklamaların sebep olduğu iddialarına çok sert yanıt verdi.

Yayınlanma: 01.10.2016 - 09:45
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen'in NTV Spor'da yaptığı Arda Turan açıklamaları yeniden gündeme geldi. Dilmen Arda Turan'ın Milli Takıma alınmamasının nedenini kendisinin açıklamaları olduğu iddialarına ilişkin çok sert yanıt verdi.
İşte Dilmen'in o açıklamaları;

BİZİMLE KONUŞMADAN ÖNCE DE ALINMAMIŞTI KADROYA"

Fatih Terim ile Arda krizinin röportaj öncesinde olduğunu hatırlatan Dilmen;

"Ben Fatih Terim'in kardeşiyim. Arda da benim kardeşim. Gönül rahatlığıyla konuştu anlattı bize kendini. Arda'nın röportajının bir kısmı var, 'Hoca bizim kulağımızı çeker' bir de diğer kısmı var. Hoca diğer kısmını almış demek ki. Olaylar buralara gelmişse fatura "Yüzde Yüz" programına kesilmiş. Fatih Terim, Arda ile Barcelona'daki evinde röportajından dolayı kızıp Arda'yı milli takıma almadı. Sanki hiçbir şey yaşanmamış da Fatih Terim Arda'yı bize açıklamaları sebebiyle milli takıma almamış. Arda bize konuşmadan önce de alınmamıştı kadroya. Terim karşılarına oturduğunda soracaklardı Arda'nın neden alınmadığını. Bizim röportajımız sebebiyle mi oldu bütün bunlar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon