Bosnalılar Galatasaray'a çok kızgın

Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 5-2 yenerek finale kalan Galatasaray'ın yıldızı için Avrupa basını tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Yayınlanma: 17.04.2014 - 09:25
Abone Ol google-news

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde olan ve elinde sadece Türkiye Kupası kalan sarı kırmızılılar Bursaspor'u 5-2 yenerek finale yükseldi. Sarı kırmızılılarda moraller üst seviyeye çıkmışken Avrupa basınından sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu için şok bir iddia geldi.

Çok kızgınlar

Devre arasında yapılan 9 transferden Telles dışında henüz bekleneni alamayan sarı kırmızılılara Avrupa'dan eleştiri geldi. Özellikle Bosna basınında çıkan haberlere göre Galatasaray büyük bir transfer hatasına imza attı. İsviçre'nin Grasshopers takımında müthiş bir performans ortaya koyan Hajrovic için Bosna basını hem Galatasaray'a hem de Grasshopers'a sert eleştirilerde bulundu.

İzet Hajrovic'in Bosna'nın Dünya Kupası'ndaki en önemli kozlarından biri olduğunu belirten Bosnalı spor yazarları İzet'in Grasshopers tarafından satılmasını ve Galatasaray'ın da bu oyuncuyu alıp oynatmamasını eleştirdi. Büyük tartışmaların yapılmasına sebep olan yıldız oyuncu için Bosnalılar önemli iddialarda bulundu.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler