Mehmet Demirkol: Ali Koç şu an seçime girse %99 oy alır

Mehmet Demikol Fenerbahçe'nin deplasmanda Manchester United'a 4-1 mağlup olduğu maçı değerlendirdi ve bugün seçim olsa Ali Koç'un %99 oy alacağını belirtti.

Yayınlanma: 21.10.2016 - 09:52
Abone Ol google-news

Mehmet Demikol Fenerbahçe'nin deplasmanda Manchester United'a 4-1 mağlup olduğu maçı değerlendirdi ve bugün seçim olsa Ali Koç'un %99 oy alacağını belirtti.

"Bu işler böyledir iş sona geldiği zaman yaptığınız bütün her şey tartışılmaya başlar yapılır normaldir."

"Ben asla Aziz Yıldırım yaptığı her şeyin kötü olduğunu savunmuyorum öyle bir iddiam asla yok. Çok başarılı olduğu dönemlerde var. Sonuçta Zico ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynanadıysa o yönetimle oynandı."

"Ama öyle bir noktaya geldi ki iş yani bitti yapacak bir şey yok. Buradan geri dönüş olmaz artık. Yani duygusal bağ koptu koptu yani. Birisi istifa ediyor diğeri niye istifa ediyorsun diye birbirine giriyor böyle şey olur mu ya?"

"Yok yani bitti. Bitti mi biter bu işler böyledir uzatmaya gerek yok ve ben eminim ki Fenerbahçe varolduğu sürece Aziz Yıldırım büyük bir minnetle anılacaktır. Ben Süleyman Seba'nın ayrıldığı dönemi de çok iyi hatırlıyorum. Süleyman abinni arkasından hepimiz dua okuyoruz, hepimiz minnetlerimizi sunuyoruz. Bize gerçekten güzel şeyler bahşetti ama gidişini hatırlattırmayın yani kötü gitti. Ayrılık süreçleri öyledir ama sonra bir tane kötü söz duymadım ben..."

"Aziz Yıldırım'da öyle olacaktır en azından Fenerbahçeliler açısından... Bundan 10 yıl sonra kötü konuşacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Herkes minnetle anacaktır. Şahsi dertleri olanlar olabilir. Kulüple ilişkisi olmayan tribüne giden veya televizyondan takımını takip eden taraftar için söylüyorum."

"Ayrılık süreçleri ki bu öyle bir süreç yani artık bunun adını koymak gerekiyor. Buradan artık düzelmez bu iş çückü duygusal kopuş oldu. Koptu yani bitti mi biter yapacak bir şey yok."

3 TEMMUZ İÇİN...

"Bence yargıtay sürecinni beklenmesinden bence bir sakınca yok ama bu sürecin nasıl geçileceğini anlatmak gerekiyor. Son kongreyi kazanırken dedi ki benden sonra Ali Koç başkan adayıdır. Ali Koç'ta girerim dedi. Fikir değiştirmediyse yani... Ama o zamandan beri çalıştığı bilgileri geliyor. "

"Aziz Yıldırım onursal başkan olarak durur orada ama fiilen başka bir yönetim çalışır. Bundan önce de Ali Koç dışarıdan çalıştı Fenerbahçe'de... Bunlar yapılmayacak şeyler değil. Demokrasilerde çareler tükenmez."

"Aziz Yıldırım ben bırakmayacağım derse ve genel kurul onu seçerse bizlere laf söylemek düşmez tabiki... Biz kimseye sen git sen kal diyemezyiz biz sadece fotoğrafı çekiyoruz burada ve benim anladığım bu..."

"Bu süreçleri ayıptır söylemesi biraz bilirim yani... Bu iş koptu ve toparlanmaz çok net söylüyorum. Genel kurulla aynı şeyi söylemem onların başka dinamitleri vardır. Onun için bir şey söylemem. Aziz Yıldırım çekilmediği sürece Fenerbahçe'yi seven başkan insanlar çıkmıyor."

"Şu an Fenerbahçelilerin gönlünden geçen isim belli. Genel seçim olsa Türkiye çapında olsa %99 alır Ali Koç... Kongre üyelerinin değil bütün Fenerbahçelilerin oy kullanacağı bir seçim yap %99 oy alır Ali Koç çok net söylüyorum. Seçime girecek mi? Girmeyecek mi? bunun açıklanması gerekiyor. Bunlar kulüslerde konuşulacak şeyler değil."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler