Beşiktaş'ta futbolculara 50'şer bin lira prim

Napoli’yi deplasmanda dize getirerek önemli bir başarıya imza atan siyah beyazlı futbolculara yönetim de prim jestiyle karşılık verdi. Perşembe sabahı Ümraniye’ye giden Ahmet Nur Çebi, “Yarın 50’şer bin lira prim hesabınızda” dedi.

Yayınlanma: 22.10.2016 - 12:51
Abone Ol google-news

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü maçında grubun favorisi ve lideri konumunda bulunan İtalyan devlerinden Napoli’yi deplasmanda 3-2 ile dize getiren siyah beyazlı futbolcular, bu zaferin maddi karşılığını da fazlasıyla aldılar.

Futbolcular, maçtan sonraki ilk günün sabahına 50 bin liralık primlerle başladılar. Siyah beyazlı yönetim kurulu, söz verdiği kişi başı 50 bin lirayı dün futbolcuların hesabına yatırdı. Yönetimin bu jesti siyah beyazlı futbolcuların moralini daha da yükseltti.

TAKIM DA KULÜBE 3 MAÇTA 2 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Futbolcular, Napoli dönüşü ayaklarının tozuyla perşembe sabahı yenileme idmanına çıktılar. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeydi. İdman öncesi futbolcularla konuşan Çebi, “Napoli galibiyetinin primi olarak 50’şer bin lira yarın (dün) hesaplarınıza yatacak. Güle güle harcayın. Siz kazanmaya devam edin, gerisini bize bırakın” dedi. Futbolcular da Çebi’nin verdiği bu müjdeyle oldukça mutlu oldular. Ve paralar dün hesaba geçti.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR DA KULÜPLERİNE PRİM KAZANDIRDI

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılarak, zaten büyük bir gelirin kapısını açan siyah beyazlı futbolcular, ayrıca geride kalan 3 maçta topladıkları 5 puanla da UEFA’dan 2 milyon Euro kazandırdılar. UEFA, galibiyete 1.5 milyon, beraberliğe de 500 bin Euro prim veriyor.

(Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler