Rıdvan Dilmen: Diego atılmasaydı maç başa baş oynardı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Yayınlanma: 23.10.2016 - 21:30
Abone Ol google-news

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İLK YARI

Dilmen ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Korkunun eceli faydası yok prensibiyle başladı Rıza Çalımbay... En fazla mağlup oluruz düşüncesiyle hareket etti. Açıkçası bugüne kadar Vodafone Arena'da Galatasaray maçının ilk yarısının dışında Beşiktaş'ın en çok pozisyon verdiği maç oldu."

"Aboubakar o kadar güzel bir gol attı ki... 10 saniye önceye dönemiyorsun. Muazzam bir gol attı. Şunu görüyoruz ki fiziki kalite olarak rakibi Cenk'ten çok önde. Devamlılığı var, zorluyor..."

"Ligimizde bu sene acayip goller oluyor. İlk 10'u bulmak zor. Dolayısıyla ilk 8 hafta itibariyle inanılmaz goller oluyor. İlk yarıda Rıza Hoca'nın damgasını gördük ancak skor 1-0 Beşiktaş'ın lehine... Beşiktaş kontrollü oynarsa skor 4-0'dan aşağı olmaz."

İKİNCİ YARI

Dilmen'in maç sonu yorumları şöyle:

"Beşiktaş, beklemediği bir takım ve taktikle karşılaştı. Savunması olmayan Quaresma, Talisca... Aynı şekilde Cenk de Aboubakar da da savunma olmadığı için önde basan Antalyaspor'u görünce şoke oldular."

"Çok ofansif oyunla oynadığınız zaman bloklar arası geniş olmayacak. Dönen topları Antalyaspor alınca oyuna ortak oldu. Beşiktaş da önde baskı yapmadı, gevşek başladı."

"Beşiktaş'ın ilcacı Aboubakar'ın attığı gol oldu. Diego küfretti herhalde... Diego atılmasaydı Antalyaspor, Beşiktaş'la başa baş oynamaya devam ederdi."

"İnşallah Caner'de çok ciddi bir tendon problemi yoktur. Çok canım sıkıldı onu öyle görünce."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler