Canlı yayında Ahmet Çakar'a 'MİT'çi' göndermesi: Cevap vermedi

Rasim Ozan Kütahyalı ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki tartışma sertleşti. Kütahyalı, Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu, Fenerbahçe Spor Kulübü de Kütahyalı'yı mahkemeye verdi. Bu arada dün akşam yayınlanan programda Kütahyalı, Ahmet Çakar'a "MİT'çi" imasında bulundu, Çakar bu ima karşısında sessiz kaldı.

Yayınlanma: 24.10.2016 - 13:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "FETÖ'cü içiyor viskiyi çıkıyor programa. Bak bundan sonra sizi sokağa çıkarmam" sözleriyle hedef aldığı Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı dün yaptığı açıklamada, Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu

Fenerbahçe'den Rasim Ozan Kütahyalı açıklaması

Sarı-lacivertli kulüp de yaptığı son açıklama ile Rasim Ozan Kütahyalı'yı mahkemeye verdiklerini duyurdu.

"SERENCEBEYLİ AHMET"

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra dün akşam Beyaz TV'de yayınlanan programda dikkat çekici anlar yaşandı. Programın yorumcularından Kütahyalı, bir diğer yorumcu Ahmet Çakar'a "MİT'çi" göndermesinde bulundu.

Programda, Çakar "Şu anda bir gazeteci durumundayım. Gazeteci istihbarat alan kişi demektir" açıklamasını yaptığı sırada Kütahyalı araya girerek, "Hocam yeme bizi, senin geçmişte bir Serencebey deneyimin de var. Serencebeyli Ahmet diye niye adın çıktı" dedi.

Çakar ise bu imaya doğrudan yanıt vermeyerek, "Rasim ben şu anda bir gazeteci sıfatıyla dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun istihbarat ağım olması çok normaldir" ifadelerini kullandı.

SERENCEBEY NERESİ?

Serencebey, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı bir semt. Cihannüma ve Yıldız mahalleleri arasında yer alan semt, İstanbul MİT Bölge Başkanlığı'na ev sahipliği yapar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler