Fenerbahçe'de Ali Koç heyecanı: Listesini hazırlıyor

Fenerbahçe'de taraftar, başkan adayı Ali Koç'un çağrısıyla tribünleri yeniden dolduracak.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 07:08
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Ali Koç heyecanı yaşanıyor. Yöneticilik kariyeri başarılarla dolu olan Koç, ağabeyinin ölümünün ardından 1907 Fenerbahçe Derneği’ne başkan olmuştu. Şimdi o Ali Koç, büyük bir sürprize imza atarak bu kez Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Koç, 2017 ya da 2018 yılında yapılacak kongrede Aziz Yıldırım’ın karşısına belki de bugüne kadarki en güçlü aday olarak çıkacak. Taraftarlar arasında bugün oylama yapılsa Ali Koç uzak ara kazanır. Ancak aslolan kongre üyelerinin sandık başında vereceği karardır. Bugüne kadarki seçimlerde Aziz Yıldırım, bildiğiniz gibi rakipleri kim olursa olsun ezici üstün sağlamıştı. (Sadece Vefa Küçük’e karşı 1 oyla kazanmıştı.)

Listesini hazırlıyor

Ali Koç, kongre süreci uzun olsa da şimdiden çalışmalarına hız verdi. Camianın önde gelen ağır topları Ali Şen, Mehmet Ali Aydınlar, Sadettin Saran, Hulusi Belgü gibi isimler Koç’un yanında görünüyorlar.

Şen: Benim rüyamdı

Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Ali Koç’u överken şu sözlere yer verdi; “Çok iyi Fenerbahçeli. Yönetici olarak 5 yıl geçirdi. Bu tecrübe yeter. Adaylığı tribünleri heyecanlandırır. Ali Koç’un başkan olması benim rüyamdı. Ali Koç, F.Bahçe’yi bugünden daha iyi durumlara getirecektir.” Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ise Ali Koç’un adaylığıyla ilgili olarak “Yarış olması güzeldir. Ali Koç’un çıkması bizi de mutlu etti” dedi.

Kulüp hisseleri yükselişe geçti

Ali Koç’un 2018 Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlığa aday olacağını açıklamasıyla Fenerbahçe hisseleri hızla yükseldi. Sarı-Lacivertlilerin Konyaspor karşısında kazanmasının yanı sıra camianın güçlü isimlerinden Ali Koç’un ilk kongrede başkan adayı olduğunu açıklamasıyla Fenerbahçe Kulübü hisseleri (FENER) güne yüzde 3’ü geçen kazançla başladı. Fenerbahçe hisseleri bir önceki gün yüzde 3,49 primle 37,92 liradan kapanmıştı. Sarı-Lacivertli kulübün hisseleri Koç’un adaylık açıklamasının ardından ilk işlemlerde yüzde 3,48 artışla 39,24 liradan alıcı buluyor.

Maça davet etti

F.Bahçe taraftarları, Ali Koç’un başkan adayı olacağını açıklamasının ardından sevinçlerini sosyal medyadan dile getirdi. Koç, Sarı- Lacivertli taraftarları yeniden maça davet ederken çağrısı kısa sürede dalga dalga yayıldı. Bu hafta oynanacak Karabükspor maçı için örgütlenmeye başlayan taraftarlar Aziz Yıldırım’a olan tepkilerine rağmen Koç’un çağrısına kulak verdiklerini göstermek için kampanyalar başlattı. Sarı-Lacivertlilerin Karabükspor maçına olan ilgisi şimdiden merakla bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler