Manchester'da neler oldu... 'Hayır, ben Rasim Ozan Kütahyalı değilim!'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arasındaki diyalog gündemdeki yerini koruyan Rasim Ozan Kütahyalı, sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi maçı için gittiği Manchester deplasmanında Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın "Sen Rasim Ozan mısın?" sorusuna "Hayır, ben O değilim" yanıtını vermiş.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 12:42
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Beyaz TV'deki programda yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki tartışma gündemdeki yerini korurken, Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür, sarı-lacivertlilerin Manchester deplasmanında yöneticiler ile Kütahtalı arasında yaşandığı belirtilen gerilime dair bir yazı kaleme aldı.

Kütahyalı'nın birlikte program yaptığı eski hakem Ahmet Çakar'ın, "Manchester'da soğuk bir gece, lüks bir lokanta" diye başlayarak, alkollü olduklarını öne sürdüğü bazı yöneticilerin küfürler savurduğunu iddia ettiği tweetleri hatırlatan Meriç Müldür, olayın aslının bu olmadığını yazdı.


"Evet Manchester’da bir şeyler yaşandı ama olayın aslı Çakar’ın attığı tweetlerdeki gibi değil. Belli ki kendisine yanlış ve eksik bilgi verilmiş. Kütahyalı, “Manchester’daydım. Bunların adamlarını gördüm. Onların yanında salağı oynadım ama onlardan çok bilgi aldım” diye konuşuyor. Acaba öyle mi?" ifadelerini kullanan Müldür, söz konusu restoranda bulunan yöneticilerin beyanlarına yer verdi.

İşte Müldür'ün yazısındaki ilgili bölüm:

"Gece vakti değil, öğlen saati. Saat tam 12.30. Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Cenk Başak, Selçuk Yıldırım, Necdet Şentürk, Yıldırım’ın kızı Cansu, Fırat’ın oğlu Can, Balaban’ın oğlu Kaan konakladıkları otelin 500 metre ilerisindeki o lüks İtalyan restoranına gidiyorlar. Restoranın adı San Carlo. Henüz siparişler verilmemiş, masaya su bile gelmemiş. Yani iddiaların aksine ortamda içki yok. Kapıdan Rasim Ozan Kütahyalı giriyor. İlk tanıyan Necdet Şentürk oluyor. Masadakilere “Bu Rasim Ozan değil mi?” diye soruyor.

Şaşırıyorlar. Fenerbahçe başkanı ve yönetimi için etmedik hakaret bırakmayan Kütahyalı’nın Fenerbahçe maçı için İngiltere’de olmasını garipsiyorlar.

Restoran üç bölümden oluşuyor ve bir bölümü özel olarak ayrılmış. Kütahyalı da ayrılan o bölümdeki bir masaya oturuyor. Aynı anda da Ali Yıldırım lavabodan dönüyor.

Masasına geçecekken Kütahyalı’yı görüyor. Tam yanından geçerken de “Sen Rasim Ozan mısın?” diye soruyor. Aldığı cevap şaşırtıcı.

“Hayır, ben O değilim!”

Nedendir bilinmez ama kimliğini saklama gereği hissediyor. Kendi ifadesiyle “safa yatıyor”.

Yıldırım, “Peki ben kimim? Beni tanıdın mı?” diyerek konuşmaya devam ediyor.

Kütahyalı, “Evet. Ali bey” diyerek elini uzatıyor.

Ali Yıldırım, “Bana merhaba diyemezsin” dedikten sonra Kütahyalı’nın elini ittiriyor ve “Burada taraftarlar var. Sana dalarlar” diyor. Ardından da “Senin ne işin var burada?” diye soruyor."

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş

 Bu diyalogların ardından Kütahyalı'nın mekandan ayrıldığını yazan Müldür, Kütahyalı'nın restorandan ayrıldıktan sonra karşı caddedeki başka bir mekana girdiğini ancak burada da Fenerbahçeli taraftarlarla karşılaştığını yazdı. "Burada da F.Bahçeli taraftarlar var ve bu kez de onların tepkisiyle karşılaşıyor" diye yazan Müldür, "Olay tüm detaylarıyla böyle. Orada bulunanlar “Ortada ne Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine ne de başkalarına edilmiş bir küfür var, ne de alkollü bir ortam” diyor" ifadelerini kullandı.

Meriç Müldür'ün yazısının tamamını okumak için tıklayın


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler