Kartal Ankara'da yara aldı

Beşiktaş, Napoli maçı öncesinde Ankara'da puan kaybı yaşadı. Fabri'nin hatası siyah-beyazlıları yenik duruma düşürdü, Talisca'nın golü takımı ateşledi. Beşiktaş iki kez direğe takıldığı akşamda Cenk Tosun ile mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi: 1-1.

Yayınlanma: 28.10.2016 - 16:20
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Gençlerbirliği ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Siyah-beyazlıların etkili olamadığı ilk yarıda gol bir hatadan dolayı geldi! Necip’in 16. dakikada sakatlığıyla zorunlu değişiklik yapan Beşiktaş’ta Fabri 27. dakikada büyük bir hataya imza attı.

Defansın arkasına atılan topta kalesini terk eden İspanyol file bekçisi, Rholdolfo ile anlaşmayınca Serdar Gürler’in golünde çaresiz kaldı. Serdar ceza sahası dışından yaptığı vuruşla Gençlerbirliği’ni 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya Olcay-Aboubakar değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, çift forvete döndü. Dakikalar 51’i gösterdiğinde Quaresma ceza sahasının içerisinde arka direğe yaptığı ortaya Talisca yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve skoru 1-1’e getirdi.

Quaresma’nın şutunda topu köşeden çıkardı. Portekizli yıldızın kornerden yaptığı orta direkten dönerken, Cenk Tosun ise 75. dakikada Beşiktaşlılar’a saç baş yoldurdu!

Milli forvet defansın önde yakalandığı pozisyonda yarı sahayı tek başına ve rahat geçerken ceza sahasına girince Quaresma’ya pas verdi ancak topun şiddeti hızlı olunca gol gelmedi!
Dakikalar 88’i gösterdiğinde ise Beşiktaş direğe takıldı! Quaresma’nın ortasında Marcelo’nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü!

İki takım da galibiyet golünü bulamayınca sahadan birer puanla ayrıldı. Gençlerbirliği 11 puana, Beşiktaş ise 21 puan ve maç fazlasıyal liderliğe yükseldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler