Emre Mor'u Justin Bieber'a benzettiler

Danimarka basını, milli oyuncumuzu dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber'a benzetti.

Yayınlanma: 28.10.2016 - 16:43
Abone Ol google-news

Danimarka basını, milli oyuncumuzu dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber'a benzetti.

1 yıl önce kimse tanımıyordu

Danimarka'nın Nordsjaelland takımından sezon başında Almanya'nın Borussia Dortmund ekibine transfer olan oyuncusu bir sene öncesine kadar kimsenin tanımadığına dikkat çekildi. Türkiye Milli Takımı'na çağrılmasının da etkisiyle, kısa sürede yıldızının parladığı belirtilen oyuncu için "80 milyonluk Türkiye'nin en popüler futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı.

Instagram'da 1 milyon takipçi

"Bundan sadece 11 ay önce, 18 yaşındaki futbolcu U-19 takımında oynuyor ve Nordsjaelland'da A takımla ilk maçına çıkmayı bekliyordu. Kendisini kimse tanımaz etmezdi. Medyanın ve taraftarların dikkatinden uzaktaydı. Bugün ise her şey değişmiş durumda. Instagram hesabında 1 milyon takipçisi var."

Türkiye seçimiyle yıldızlaştı

Genç yıldız için dönüm noktasının, Danimarka Genç Milli Takımı forması giymesine karşın A Milli seviyesinde Türkiye'yi seçmesi olduğu vurgulandı: "Şubat'tan sonra Türkiye forması giymeye başladı ve böylece bir yıldız haline geldi. Türkler Emre'yi hem futbol hem de insan olarak çok sevdi."

Kopenhag'ın varoşlarından, pop yıldızı olmaya

Kopenhag'ın varoşlarından çıktığı belirtilen ve ilerleyen süreçte İstanbul, Ankara ve ülkenin geri kalanında bir pop yıldızı haline geldiği belirtilen futbolcu için menajeri Muzzi Özcan'ın "Emre, Türkiye'nin Justin Bieber'ı. Bir çok hayranı var" sözleri verildi.

(Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler